Иън Оусли - Възраст, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Иън Оусли е професионален актьор, най-известен с повтарящата се роля в Netflix 13 Reasons Why като Роби Корман. Освен това той изобрази Джереми в известния телевизионен сериал Young Sheldon. През 2019 г. той играе Брейдън в мюзикъла Съжалявам за загубата ви. Научете повече за Иън Оусли Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Иън Оусли
Псевдоним Иън
Известен като актьор
Рождена дата 2000 г
Възраст 19 годишен
Хороскоп Лео
Родно място Дрезден, Америка
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 4 фута 10 инча
Тегло 40 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 0 хил

Иън Оусли Възраст и ранен живот

Иън Оусли е роден в Дрезден, Америка, през 2000 г. Той е на 19 години. Той е известен актьор в Съединените щати. Иън Оусли е истинското му име. Неговият хороскопски знак е Лъв. Неговата вяра е християнството. Иън също е умел играч на таекуондо. Той започва да се занимава с таекуондо в много ранна възраст. Той също така е публикувал много ретро снимки с членове на семейството си в акаунтите си в социалните медии.

Височина и тегло на Иън Оусли

Той е висок 4 фута 10 инча и 147 см и тежи около 40 килограма. Мерките на тялото му не трябва да са налични. Очите му са тъмнокафяви, а косата му черна.Нетната стойност на Иън Оусли за 2022 г

Иън има нетна стойност от 600 000 USD (приблизително) към 2022 г като умел актьор. Сега той работи върху бъдещите си проекти.

 Иън Оусли

Иън Оусли (Източник: Instagram)

кариера

Според IMDB Иън Оусли направи своя актьорски дебют през 2019 г. с телевизионния сериал „Съжалявам за загубата ви“. Г-н Гриър изпълнява ролята на Брайдън в епизода. Той беше избран за ролята на Джеръми в телевизионната програма „Младият Шелдън“ поради изключителните си актьорски способности. Не само това, но Оусли също се появи в няколко епизода от сериала на Netflix 13 причини защо като Роби Корман / Роби. Освен това той се появява в няколко телевизионни предавания, включително Big Shot, Physical и други.

Иън Оусли стана известен, след като беше избран за ролята на Сока в телевизионния сериал „Аватар: Последният повелител на въздуха“. Въпреки това, този филм все още е в процес на предпродукция и не е обявена дата на излизане. Според докладите различни знаменитости като Гордън Кормие, Киавентио Тарбел и Далас Лиу са били наети като членове на актьорския състав на Avtaar.

Иън Оусли Гадже и запознанства

С кого се среща Иън Оусли? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Иън Оусли не е обект на никакви слухове или противоречия. Иън Оусли се държи на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации