HyperCookiie- Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност

The HyperCookiie каналът в YouTube е посветен на целия Roblox. HyperCookiie е добре позната фигура в социалните мрежи и знаменитост в YouTube. Нейните дейности по обучение, въпроси и отговори и функционалност за продължаване на ангажираността са й спечелили над 600 000 последователи до момента. Научете повече за HyperCookiie Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: HyperCookiie
Дата на раждане: 21 октомври 2003 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: YouTube звезда, личност в социалните медии
Държава: Канада
Нетна стойност хил
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Родно място Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Братя и сестри Roblox Locus
Twitter HyperCookiie Twitter
Youtube HyperCookiie Youtube
Instagram HyperCookiie Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

HyperCookiie Възраст и ранен живот

Кой е HyperCookiie? HyperCookiie е роден на 21 октомври 2003 г. в Канада. Тя е на 19 години към 2022 г . Тя е YouTuber и знаменитост в социалните мрежи от Съединените щати. Няма информация за имената на баща и майка. Тя има приятелка на брат и сестра, Roblox Locus, който също е YouTuber. Има малко информация за нейната религия и тя има кавказка идентичност. Нейният астрологичен знак е Везни.

  HyperCookiie възраст

HyperCookiie възрастВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е HyperCookiie? Няма подробности за нейния ръст и тегло, защото е трудно да се дешифрира, тъй като тя все още расте. Освен това тя има светлокафява коса и тъмнокафява кожа. По същия начин оценката на нейното тяло е неизвестна към този момент.

  HyperCookiie

HyperCookiie с нейния приятел Източник: Instagram

HyperCookiie Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на HyperCookiie? Общият й доход идва от нейния youtube, маркетинг на марката, актьорско майсторство и уеб базиран медиен характер. Към октомври 2022 г. нетната стойност на HyperCookiie се оценява на хил.

  HyperCookiie мрежа

HyperCookiie мрежа

Професионален живот и кариера

HyperCookiie последва стъпките на сестра си Roblox Locus и започна да продуцира видеоклипове „Roblox“. На 2 септември 2016 г. тя стартира своя едноименен уебсайт „YouTube“. На следващия ден тя качи видеоклип, озаглавен „Добре дошли в моя канал!!!“ Каналът публикува предимно забавни тролинг изображения, състезания и ролеви видеоклипове. Ключовият видеоклип в нейния канал, който получи повече от 100 000 гледания, беше „Предайте компютъра си ИЛИ Предайте телевизора!!! ROBLOX: Choose A Side“, който беше пуснат през май 2017 г. СРЕЩА С МОЯТА ОНЛАЙН НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА!, която тя сподели на 24 ноември 2018 г., Roblox Vr Hands.. Gone Wrong (facecam) , Roblox Vr Hands.. Kissing People (facecam) ) , DING DONG DITCH В ROBLOX!!!!!!! и 100K уникален!!!! +РАЗКРИВАНЕ НА ЛИЦЕ!!! са някои от основните видеоклипове на нейния уебсайт.

Част от записите са събрали голям брой прозрения. Обучителните уроци на нейната платформа, въпросите и отговорите, преструвките и функционалността за интерактивност постепенно привлякоха вниманието и й спечелиха уважаваното признание в интернет. Нейното отклонение беше ефективно по отношение на спечелването на повече от 317 хиляди поддръжници и удивителния брой от над 17 милиона гледания.

HyperCookiie Гадже

Кой е гаджето на HyperCookiie? Тя също е твърде млада, за да се смята, че има връзка. Освен това има малко информация за предишните й връзки или проблеми. Или може би тя решава да направи кариера. Освен това тя е безгрижна и примамлива личност.

Тя крие собственото си съществуване и не позволява подробностите да избягат. Досега около нея не е имало клюки и дискусии. Тя не позволява на хейтъра да навреди на репутацията й; но тя реагира с мотивация, безгрижие и очарование. Тя предпочита да се съсредоточи върху професията си, вместо да участва в дискусии.

Социална медия

Младата дама постепенно печели известност и чрез другите си страници в социалните мрежи. Нейният канал „Instagram“, „hyper cookieie“, само с няколко актуализации, току-що надмина 29 хиляди последователи. Сега тя е натрупала над 6000 последователи в своя „сайт в Twitter, „hypercookiie“, който стартира през ноември 2016 г.

Популярни Публикации