HypeMyke- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

HypeMyke е YouTuber и личност в социалните медии от Канада. Освен това, HypeMyke се издигна до известност като създател на видеоклипове с предизвикателства, особено разнообразието от предизвикателства на ужасите Scary 3 AM.

Бързи факти

Истинско име Хипемике
Псевдоним Майк
Пол Мъжки
Популярни като YouTube звезда
Професия YouTube звезда
Националност Канада
Религия Не е наличен
Дата на раждане 7 декември 1995 г
Място на раждане Канада
Ден на раждане четвъртък
Възраст 26
Знак за раждане Стрелец
Височина N/A
Тегло Не е наличен
Нетна стойност 2022 г 1-5 милиона долара

Биография на HypeMyke

Мишел Орехов, по-известен като HypeMyke, е роден в Канада. Мишел е на 26 години и е с канадска националност според датата на раждане. Освен това той е роден под знака на Стрелец и етническата му принадлежност към момента е неизвестна.

Той обаче не е разкрил никаква информация за родителите, братята и сестрите си или детството си. Освен това можем да предположим, че този човек е бил добре възпитан от родителите си като дете.HypeMyke Образование

По отношение на образованието си, той все още не е разкрил информация за академичните си квалификации. По успехите му можем да предположим, че е получил дипломата си от известен университет в Канада.

HypeMyke Височина, Тегло

Този YouTuber има черна коса и тъмнокафяви очи. Неговият ръст, тегло и други цели тела в момента не са известни.

  HypeMyke

HypeMyke (Източник: Instagram)

кариера

На 21 февруари 2009 г. Мишел Орехов стартира своя канал в YouTube, „HypeMyke.“ Въпреки това, на 7 май 2018 г., той качи първия си видеоклип в YouTube, озаглавен „НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ЗАКЛИНАНИЕ НА СВЕЩ В 3 ЧАСА (ЕТО ЗАЩО) ПОЛУЧАВАМ ШУТА ОБЛАДАН.“ Видеото получи над 283 000 гледания и над 8,6 000 харесвания.

„(БАБА Е ТУК) ИГРАЕ СИ НА БАБА В 3 ЧАСА И ТЯ ДОЙДЕ ПРИ НАС!“ е неговият най-гледан видеоклип в YouTube. който има над 13 милиона гледания и над 176 000 харесвания на видеоклипа Към момента в канала му в YouTube има повече от 1,77 милиона абонати с общ брой гледания от 411 532 658 гледания.

Този YouTuber има втори канал в YouTube, наречен NoFallDamage, който има над 47,8 хиляди абонати и 410 479 гледания. На 6 февруари 2019 г. той стартира втория си канал в YouTube. Той качваше геймплей с джаджи за VR (виртуална реалност) в този канал. Първото видео в канала му в YouTube е озаглавено „ТАЗИ ИГРА Е RESIDENT EVIL ВЪВ ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ! | CONTAGION VR (ЧАСТ 2)“.

Видеото е качено на 22 февруари 2019 г. и е получило над 38 хиляди гледания и 1,4 хиляди харесвания. Един от най-популярните му видеоклипове в YouTube е озаглавен „ВЯРВАНЕ в СЪРЦЕТО на КАРТИЧКИТЕ ВЪВ ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ (YUGIOH VR FUNNY MOMENTS)“ и има над 132 000 гледания и 2,2 000 харесвания. Видеото е публикувано на 14 март 2019 г.

Нетната стойност на HypeMyke през 2022 г

Той има златен бутон за игра на канала си в YouTube, „HypeMyke“, който спечели чрез кариерата си в YouTube. Въз основа на напредъка си той може да спечели повече от тях през следващите години.

Като добре позната личност в YouTube, той е натрупал значително състояние. Освен това нетната му стойност се оценява на около 45 милиона долара и той не е разкрил текущия си доход или заплата.

HypeMyke Приятелка, Запознанства

По отношение на състоянието на връзката си, този YouTuber все още не е публикувал статуса на връзката си. Освен това той е прекалено личен относно личния и романтичния си живот.

Освен това можем да предположим, че мъжът в момента е ерген и неженен. Към момента този добре известен YouTuber не е замесен в никакви спорове или слухове.

Популярни Публикации