Hyla Ross- Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруг, националност, етническа принадлежност

Хайла Рос е добре известна като бившата съпруга на Дейвид Рос, пенсионирана звезда от Мейджър Лийг Бейзбол (MLB). Хила Рос работи като педиатрична медицинска сестра. Научете повече за нетната стойност на Hyla Ross, биографията, възрастта, височината, съпругът, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име Хайла Рос
Дата на раждане 01 октомври 1997 г
Възраст 23 години
Хороскоп Паунд
Късметлийско число 10
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Най-доброто съвпадение за брак зодия Близнаци
Пол Женски пол
Професия Медицинска сестра
Държава елен
Височина 6 фута 0 инча (1,83 м)
Тегло N/A
Семейно положение развод
Развод Дейвид Рос
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
деца Три (дъщери-Ландри Рос и Харпър Лин Рос и син-Коул Ръш)
Марки N/A
Хоби N/A

Hyla Ross Възраст и ранен живот

Хайла Рос е родена в САЩ през декември 1977 г. и сега е на 42 години. Не са известни подробности за нейните родители или братя и сестри. Нейната раса е неясна, освен факта, че е американка. Сега тя живее в Талахаси, Флорида. Хила е лицензирана педиатрична медицинска сестра, но във вестниците има малко информация относно нейната образователна история. Образователният й стандарт е голям, доколкото виждаме.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Хайла Рос? Г-жа Рос е прекрасна и очарователна за очите. Тя има прекрасна кафява коса и сини очи. По същия начин тя е висока 6 фута, но теглото й не е известно. Тя поддържа теглото си под контрол, въпреки факта, че е медицинска сестра.  Хайла Рос

Hyla Ross позира за снимка Източник Instagram

Хила Рос Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Hyla Ross? на Хайла Рос нетната стойност се оценява на около милион към 2022 г , но заплащането й като педиатрична медицинска сестра никога не е било разкрито. Медицинските сестри в Съединените щати печелят годишна заплата, варираща от 782 до 000. Според това нейното брутно обезщетение е 80 000 долара.

Професионален живот и кариера

Хайла Рос е педиатрична сестра и е изцяло отдадена на работата си. Тя посвещава значително време на грижите за пациентите. Няма много нюанси, забелязани при сравняване на професионалния живот на Hyla с този на бившия й съпруг. По същия начин Дейвид Рос за последно игра с Чикаго Къбс. Той също така е работил за Бостън Ред Сокс, Атланта Брейвс, Лос Анджелис Доджърс, Питсбърг Пиратс, Синсинати Редс и Сан Диего Падрес. Преди всичко съпругът на Хила е двукратен победител в Световните серии, като спечели през 2013 и 2016 г. Той е една от най-известните бейзболни звезди на своето поколение.

Hyla Ross Съпруг и брак

Кой е съпругът на Хайла Рос? Хила и съпругът й се запознават в гимназията. Тя гледаше Дейвид Рос да играе бейзбол, докато беше една година по-млада от него. Дейвид е роден през 1977 г. По време на гимназията нейният брат и Дейвид стават съотборници в един и същи бейзболен отбор. Тогава Хила и Дейвид се влюбиха и започнаха да се срещат. Пенсионираният американски бейзболист и бившата му медицинска сестра имат три деца. Те имат две момичета, Ландри Рос и Харпър Лин Рос, както и син, Коул Ръш. Въпреки че точната дата на сватбата им не е известна, се съобщава, че отбелязват годишнината си на 2 февруари.

Бракът й ще приключи на 28 февруари 2020 г., както беше обявено по-рано. Любовта от гимназията се развежда и Ландри, Коул и Харпър Рос остават с майка си в Талахаси, Флорида, родния град на родителите им.

Също така, знайте за Нетна стойност на Калеб Уокър, биография, възраст, височина

Популярни Публикации