Hyeri и Lee Jun Young ще участват в нова предстояща фентъзи драма

Със звезден ансамбъл следващата фентъзи драма на MBC грабна вниманието на феновете. Hyeri от Girl’s Day ще направи своя актьорски дебют в драмата на MBC Ildangbaek Butler. K-Pop суперзвездата, която се превърна в световен хит след Reply 1988 заради забележителните си актьорски способности, ще играе във фентъзи драмата срещу главния герой на Love and Leashes Лий Джун Йънг.

Ildangbaek Butler на MBC, чиято премиера е през октомври, ще се съсредоточи върху Butler Kim и директора на погребението Baek Dong-Joo. Ildangbaek е името на предприятието на дуото за изпълнение на поръчки. Икономът Ким струва 100 вона за всяко задължение, докато Баек Донг Джу изпълнява желанията на починалия.

Hyeri ще бъде със свеж външен вид в предстоящата драма на MBC

Моят съквартирант работи като Hyeri, който участва в Gumiho и ще изиграе главния герой, Baek Dong-Joo, директор на погребението, който почита желанията на починалите. Като фон на тази необичайна кариера се казва, че Baek Dong-Joo има невероятната способност да общува с мъртвите. Тя прекарва целия ден без късмет, докато не се изпълни последното желание на починалия. Трансформацията на Hyeri в Baek Dong-Joo, който съчувства на починалия, е напълно различен външен вид за младата звезда.

 Хиери

Лий Джун Йънг ще играе главния герой в Ildangbaek Butler на MBC.

Лий Джун Йънг ще изиграе иконома Ким, единственият служител в бизнеса с ежедневни поръчки Ildangbaek. Ким е човек с неочакван чар, който приема всичко спокойно. В критични моменти той демонстрира и храброст. Икономът Ким винаги е нетърпелив да направи всичко възможно, за да гарантира, че клиентите му са възхитени.

На една такава мисия той се забърква в събитие, което надхвърля живота и смъртта, което го отвежда до енигматичния Baek Dong-Joo. Публиката е нетърпелива да гледа експлозивната химия на героите от шоуто. Song Duk-Ho, който играе Seo Hae Ahn, полицай с непоколебима любов към Baek Dong-Joo в Hospital Playlist, играе втория герой в Ildangbaek Butler. Неговата роля във филма подчертава любовната история на Seo Hae Ahn и неговата непоколебима любов и отдаденост към Baek Dong-Joo.

 Лий Джун Йънг

Останалата част от ансамбъла включва Сонг Дук Хо на шофьора на такси, Хан Донг Хи, Тае Ин-Хо на Мисаенг, О Дае-Хуан и Лий Кю-Хан, добре известен с ролите си в текущата драма Тя никога нямаше да разбере. Сътрудничеството на режисьора Shim So Yeon, който има няколко успешни K-драми като Ето моя план и Welcome 2 Life, to His Name, и писателя Lee Seon Hye, който написа 20th Century Boy and Girl и допринесе за създаването на новаторския Reply series, повишава очакванията за предстоящото шоу.

Популярни Публикации