HYBE ще има световно прослушване на няколко лейбъла в САЩ

Седем от музикалните компании на HYBE ще търси таланти в Съединените щати през следващия месец, според K-pop агенцията. Всеки на възраст от 11 до 19 години може да кандидатства в три категории: глас, рап и танци, независимо от пола. Глобални таланти, особено от Северна Америка, се очаква да вземат активно участие в пробите, според фирмата.

Прослушванията с няколко лейбъла ще се проведат в Лас Вегас на 8, 9, 15 и 16 април. Музикалните фирми на агенцията, Big Hit Music, Source Music, HYBE Labels Japan, HYBE America, Pledis Entertainment, Belift Lab и KOZ Entertainment , са сред седемте, които ще участват в прослушванията. Big Hit Music, която контролира BTS, е едно от дъщерните дружества на компанията.

Глобално прослушване на HYBE 2022 г. – Как да кандидатствате и квалификационни изисквания

Заявленията могат да се подават чрез връзка в официалния акаунт в Instagram или канал в YouTube, който се свързва с формуляр в Google. Крайният срок е 4 април 2022 г.Изискват се въвеждане на типичните данни като име, имейл, категория на изпълнение (пеене, рапиране, танци), националност, пол, година на раждане, телефонен номер, връзки към профили в социалните медии и лицева снимка.

Кандидатите могат също да прикачат URL адреса към клип от тяхното изпълнение. Жители на целия свят от двата пола, на възраст между 11 и 19 години, могат да се запишат за прослушването на агенцията с няколко лейбъла.

В изявление бизнесът заяви:

Младите таланти, които ще бъдат идентифицирани на прослушванията, ще получат възможност да израснат до световни музиканти с помощта на специалисти в различни лейбъли, които имат възможности от световна класа.

Бъдете информирани в официалния акаунт и уебсайта на агенцията в Instagram за допълнителни актуализации.

Повече за K-Pop Agency

През май K-pop агенцията ще представи нова женска група с Miyawaki Sakura и Kim Chaewon. Лейбълът разкри своя дебют на 21 март 2022 г. Bang Si-hyuk, основателят на Big Hit Music и няколко компании, лично поздрави новите жени членове на групата чрез публикация в социалните медии.

За любителите на K-pop по целия свят възможността да се присъединят към тази агенция е тяхната цел, тъй като звукозаписната компания е дом на много от най-добрите музикални групи в историята, включително номинираната за Грами световна момчешка група BTS от Big Hit Music.

Популярни Публикации