Хюстън Лилард - Всичко за бащата на Деймиън Лилард

Бащата на Дамян Лилард е Хюстън Лилард . Пълното име на Дамян е Дамян Ламонте. Оли Лилард старши е професионален баскетболист за Портланд Трейл Блейзърс от НБА.

Бързи факти

Пълно име Хюстън Лилард
Първо име Хюстън
Фамилия Лилард
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Съпруг Джина Джонсън
Без деца 3

Провал на връзката с Хюстън Лилард

Хюстън, от друга страна, беше женен човек, който беше разменил обети с Джина Джонсън. Но връзката им не издържа дълго и те решиха да се разделят. Когато детето му беше в гимназията, той знаеше, че родителите му се развеждат, но твърдеше, че баща му никога няма да се разведе, защото през целия си живот се е грижил за цялото си семейство и винаги е там, когато някой има нужда от помощ.

Всъщност той има три пораснали деца. Нека се информираме за децата му.Всички го познаваха заради баскетболната му кариера, започвайки със сина му Деймиън Лилард, и той беше постигнал множество трофеи, включително отличия от All-American и много други. Продължавайки напред, Хюстън Лилард, друг син, също се занимава с лека атлетика, след като е бил треньор по футбол в гимназия Джеферсън и офанзивен координатор на демократите. И накрая, Lanae Lillard, която е в началото на двадесетте си години, е негова дъщеря.

Син на Хюстън Лилард

Не, синът му все още не се е оженил, но е блажено сгоден за дългогодишната си приятелка Кей’Ла Хансън. Навремето Деймиън и годеницата му се срещнаха в щатския колеж Weber, където и двамата бяха студенти. Няма конкретна информация, но по-късно двамата започнали да се срещат.

Според съобщенията синът му Дамян предложи брак на годеницата си на тайно парти преди една година през февруари 2020 г., докато двойката беше в Чикаго. Нека да видим кога тази прекрасна двойка реши официално да се ожени.

Да, въпреки брака, синът му Дамян и бъдещата му снаха вече бяха изпитали бащинство три пъти; първо със син, Дамян Лилард младши, когото посрещнаха през 2018 г.

Освен това радостта им беше многократна, когато току-що станаха родители на близнаци. Дъщеря им се казва Кали Ема Лий Лилард, произнася се Кали, а името на сина им е Кали Лахим Лилард, произнася се Кух-Лий, според дръжките на играча в Instagram.

Освен това той беше заявил, че децата му ще се обръщат към него само като към Daddy Dame. Оттогава той е спечелил сърцата на много от своите последователи по целия свят. Да стигнеш до мястото, където е сега, изисква много упорита работа.

Връщайки се назад във времето, той започва кариерата си в колежа, където е член на Weber State Wildcats, спечелвайки титлата на третия отбор на All American. След това той имаше куп възможности, от това да бъде избран в проекта на НБА до това да бъде обявен за новобранец на годината в НБА.

Дамян му дава прякора Dame Time. Човекът е участвал в редица игри, а другите му постижения са добре известни на всички.

Хюстън Лилард Нетна стойност

Финансовите данни на Хюстън Лилард бяха трудни за намиране. Синът му Дамян Лилард, играч, има нетна стойност от 70 милиона долара. Мъжът играе баскетбол и участва в договори за одобрение и спонсорство, които му плащат добре.

Популярни Публикации