Hunter Lasater- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Хънтър Ласатър е американски производител на съдържание за синхронизиране на устни. Той се издигна до звезда, когато неговите танцови, синхронизиращи устни и комедийни видеоклипове в TikTok под псевдонима Hunter Lassy спечелиха 25 милиона харесвания и цялата любов и благословии, необходими на човек, за да докосне сърцата на другите.

Бързи факти

Пълно истинско име Хънтър Ласатър
Псевдоним Ловец
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен
Професия TikTok знаменитост,
Дата на раждане 29 май 2002 г
Място на раждане Южна Каролина, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 9 инча
Тегло (прибл.) 57 кг

Възраст и ранен живот на Hunter Lasater

Хънтър Ласатър беше роден на 29 май 2002 г , в Южна Каролина, Съединените щати, на родители, чиято самоличност остава неизвестна. Той е на 19 години и е роден под знака на Близнаци. Що се отнася до националността на Хънтър, той е американец, но не е разкрил нищо за етническия си произход. Въпреки че подробностите за семейството му са неизвестни, той има сестра на име Бейли Ласи, с която е видян в няколко филма.

От малък той обичаше да забавлява и забавлява всички около себе си, включително приятелите и семейството си, с необикновения си нюх за изпълнение. Няма информация за образователната му история, но в момента може да е записан в университет и да завършва гимназия.Височина и тегло на Hunter Lasater

Хънтър Ласатър височината му е 5 фута 9 инча и има отлично тяло. Освен височината му, в момента няма достъп до други статистически данни като теглото му, размера на гърдите, размера на бедрата или размера на обувките. Той има овално лице с цвят на слонова кост и прекрасни лешникови очи, които допълват чертите на лицето му. Освен това къдравата му кафява коса допълва външния му вид.

  Хънтър Ласатър

Хънтър Ласатър

Нетна стойност на Хънтър Ласатър

Колко е нетната стойност на Hunter Lasater? Като млада растяща знаменитост в социалните медии, той е натрупал богатство от 1,5 милиона долара за себе си. Той получава добро заплащане, но това е само началото; той има да извърви дълъг път. За да бъдем конкретни, няма кратка информация за заплатите или друга сравнима статистика. Гледайки го, изглежда, че живее живота, който другите хора желаят.

кариера

Да започнем с това, че той е онлайн суперзвезда, която посвещава времето, вниманието и уменията си на създаване на съдържание, като синхронизиращи видеоклипове и танци от 2019 г. По-конкретно, филмите му получиха впечатляващи отговори в приложението TikTok. През април 2019 г. той се появи във видеоклип, озаглавен Asking my crush out. Неговият най-нов видеоклип в TikTok, датиран от 8 януари 2022 г., е танц на корема на „Urhot-pfp is me“. Той често си сътрудничи с @ethan mcb, друга знаменитост в TikTok. Неговите вкусове при създаването на видеоклипове го накараха да твърди, че забавените версии на песните са 10 пъти по-добри от оригиналите.

  Хънтър Ласатър

По същия начин той активно отговаря на емоциите на своите последователи и харесва прекрасни забележки, да не говорим, че уважава критиката, която му осигурява път за напредък. Освен това той качва POV филми, за да привлече интереса на своите зрители. Първото му вирусно видео беше танц, който изпълни с приятеля си Асуан във видео, гледано милиони пъти. В своите танцуващи видеоклипове той също се вижда заедно с артистите от TikTok Mattia Polibio и Sebastien Andrade. В допълнение, неговото танцуващо видео в Alked In- Ultradiox има над 8 милиона гледания. Неговият материал достига до милиони хора и вдъхновява млади кандидати като него да го дадат, че всички са в избраната от тях индустрия.

Освен това на 6 февруари 2020 г. той стартира своя едноименен акаунт в YouTube, но засега е поставил само първия видеоклип в своя канал. В същия ден той пусна TikTok mashup на име Hunter Lassy TikTok Mashup в YouTube. В това видео той смеси всички свои популярни видеоклипове в TikTok в триминутно парче. Ще бъде очарователно да видите повече от работата му в YouTube.

  Хънтър Ласатър

Хънтър Ласатър

Хънтър Ласатър Приятелка и запознанства

С кого се среща Хънтър Ласатър? Hunter Lasater в момента не е ерген. Той никога не е бил женен или имал връзка. Всички са влюбени в него, тъй като той е млада знаменитост в TikTok, но в момента той не се среща с никого. Ако имаше такъв, би се радвал да заснеме шепа филми, които да му привлекат внимание.

Популярни Публикации