Hueva- Нетна стойност, биография, възраст, височина, приятелка, националност, етническа принадлежност

Роу е звезда в YouTube, най-известен със своя канал Hueva и неговото съдържание. Той стана добре известен с множеството си игри и Let’s Plays, включително един за Grand Theft Auto V за неговите над 8 милиона абонати. През декември 2011 г. той стартира своя канал в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Hueva, биографията, възрастта, височината, приятелката, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Истинско име Роу
Известен като Youtuber
Възраст на 23 години
зодия Паунд
рожден ден 2 октомври 1997 г
Родно място Мексико
Националност мексикански
Етническа принадлежност ЧЕ
Религия ЧЕ
Нетна стойност 500 хиляди долара
Височина 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 62 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
приятелка Неженен
Е женен не
е гей не

Hueva Възраст и националност

На колко години е Хуева? Той е роден на 2 октомври 1997 г. в Мексико. В момента той е на 23 години. Освен това Хуева е мексикански гражданин, но етническата му принадлежност не е известна. Има зодия Везни. Няма повече информация относно неговите родители, етническа принадлежност, братя и сестри и живота му в ранна детска възраст.

Височина тегло

Колко висок е Roe? Той е висок 5 фута 7 инча и тежи около 61 кг. Освен това Хуева има добра личност със стегната физика. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни сини очи.Нетна стойност на Roe 2022

Колко е нетната стойност на Hueva? От кариерата си на Youtube звезда и личност в социалните медии, Хуева спечели прилична сума, за да спечели впечатляваща слава. Към 2022 г. нетното състояние на Хуева се оценява на около 500 000 долара.

Роу Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Хуева? В момента Хуева вероятно е необвързана. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Хуева пази личния му живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Хуева обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Факти

  • Той е роден в Мексико и е израснал там.
  • И той, и Vegetta777 са известни потребители на YouTube, които се специализират в съдържание за игри.

Също така, знайте за Нетна стойност на Silentc0re, биография, възраст, височина, приятелка

Популярни Публикации