Huening Kai кръстиха бебе на фен по време на техния концерт в Атланта

TXT (TOMORROW X TOGETHER) maknae Huening По време на тяхното изпълнение на живо в Атланта, Kai наскоро даде име на дете на фен. Фенът сподели забележителната си среща с K-pop момчетата в Twitter и TikTok. Видеоклипът на Huening Kai, предлагащ имена за бъдещия MOA (името на феновете на TXT), накара цялата общност да удари бутоните Like и Replay. В рамките на 24 часа след изпълнението видеото стана вирусно, с над 407 000 гледания.

TOMORROW X TOGETHER ще започнат първото си глобално турне, ACT: LOVESICK, тази година.

Той започна с много фанфари в Сеул, Южна Корея, и ще завърши в Банкок през октомври. Квартетът в момента е на турне в Съединените щати, след като току-що завърши разпродадения си концерт в Fox Theatre в Атланта на 12 юли. MOA разказва очарователно преживяване с Huening Kai по време на скорошно изпълнение на TXT. K-pop знаменитостите и техните последователи имат връзка, която се простира отвъд простото възхищение от тяхната музика. Идолите често се виждат да прекарват време с фенове чрез потоци на живо, изпращайки съобщения за подкрепа и насърчение към последователите, които намират утеха в думите им в допълнение към тяхната музика.

  Хуенинг КайФеновете често изразяват своята преданост и възхищение към любимите си групи и личности по най-креативни начини. MOA, която присъства на представлението, искаше да кръсти детето си на един от изборите на момчетата. Тя описа прекрасното си взаимодействие с Huening Kai, демонстрирайки изключителната връзка, която знаменитостите имат с техните последователи. Бременната фенка облече тениска с надпис future MOA, сочеща към корема й. Кристин също носеше табела с надпис ИЗБЕРЕТЕ ИМЕТО НА МОЕТО БЕБЕ? вписан върху него. Фенът влезе в големи подробности за събитието в Twitter.

Тя съобщи, че по време на саундчек най-младият член на групата е видял нейния плакат. Той й посочи, че ще обмисли това зад кулисите и ще се свърже с нея по-късно. Щастливата MOA възкликна за това в Twitter, благодарейки на времето, прекарано от Хуенинг Кай, наистина обмисляйки няколко хубави имена, които очакват нейното дете и се опитват да ги напишат за нея по време на тяхното изпълнение. Тя каза как нейните колеги MOA наистина са били полезни, за да получат знака на идола по време на тяхното изпълнение.

Huening Kai надраска предпочитаното от него име на дъската и го върна. Оказа се обаче, че името, което предложи, е Лили, име на момиче. Почитателката бързо потвърди, че чака син. Табелата отново му беше дадена на сцената в друг момент от събитието и този път идолът не губи време да кръсти бебето Нейтън.

  Хуенинг Кай

TXT тръгва на първото си международно турне. ДЕЙСТВИЕ: LOVESICK> TOMORROW X TOGETHER WORLD TOUR>

Кей-поп момчешката група ще свири за първи път на Lollapalooza, четиридневен ежегоден музикален фестивал в Съединените щати. Техният старши, рапърът на BTS j-hope, беше избран за хедлайнер на събитието. Най-новият албум на TXT, minisode 2: Thursdays Child, беше избран като един от само двата K-pop албума за 50-те най-добри албума на Billboard за 2020 г., избрани досега от персонала.

Популярни Публикации