Хуанита Ваной- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Височина, Тегло, Кариера

Хуанита Ваной е забележителна бизнесдама, бивш изпълнителен секретар на Американската асоциация на адвокатите и моден модел. Хуанита Ваной е бивша съпруга на пенсионираната баскетболна легенда Майкъл Джордан. Въпреки че е в развлекателната индустрия, тя стана известна в резултат на връзката си с баскетболиста Майкъл Джордан. Научете повече за нетната стойност на Хуанита Ваной, биография, възраст, съпруг, националност, етническа принадлежност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Хуанита Ваной
Дата на раждане: 13 юни 1959 г
Възраст: 63 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Бизнес дама
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Майкъл Джордан
Нетна стойност 170 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Чикаго
Националност американски
Етническа принадлежност испанец
баща Джон Ваной
Майка Дороти Л. Ваной
Братя и сестри Пет (Гуендолин Хикс, Жаклин Роджърс, Ронда Армстронг, Бернета Б. Ваной, Маргарет Ваной)
деца Три (Джефри, Маркъс, Жасмин Джордан)

Хуанита Ваной Възраст и ранен живот

Хуанита Ваной беше роден на 13 юни 1959 г , и израства в южната част на Чикаго. Тя е родена с американско гражданство. Нейният слънчев знак е Близнаци и тя е от латиноамерикански произход. И тя е сега 63 години. Тя започва кариерата си като моден модел в ранна възраст. Тя също израства и прекарва детството си в южната част на Чикаго.

  Хуанита Ваной Възраст

Хуанита Ваной ВъзрастИмето на баща й е Джон Ваной, а името на майка й е Дороти Л. Ваной. Гуендолин Хикс (по-голяма сестра), Жаклин Роджърс (по-голяма сестра), Ронда Армстронг (по-голяма сестра), Бребета Б. Ваной (по-голяма сестра) и Маргарет Вану са нейни братя и сестри (по-малка сестра).

Височина и тегло на Хуанита Ваной

Колко висока е Хуанита Ваной? Що се отнася до измерванията на тялото, Хуанита Ваной има извита фигура и зашеметяваща усмивка. Косата й е черна, а очите й са тъмнокафяви. Няма налична информация за нейния ръст, тегло, размер на обувките, размера на роклята и т.н.

  Хуанита Ваной

Хуанита Ваной с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Хуанита Ваной

Що се отнася до професията, Хуанита започва кариерата си на модел в началото. Започна го, когато беше в юношеството си. По-късно тя работи като модел и изпълнителен секретар на Американската асоциация на адвокатите. Освен това, тя стана известна, след като започна да се среща с Майкъл Джордан, официално професионален баскетболист.

Хуанита също е основател и председател на Дарителския фонд на Майкъл и Хуанита Джордан, организация с нестопанска цел. По-късно тя се включи в индустрията за недвижими имоти.

Хуанита Ваной Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Хуанита Ваной? Тя не е разкрила колко печели. Общата нетна стойност на Хуанита Ваной обаче е 170 милиона долара към 2021 г. След развода си с Майкъл Джордан тя получи отчетени 168 милиона долара в споразумението. Смята се, че това е най-голямото селище на знаменитости в историята.

  Хуанита Ваной Нетуърт

Хуанита Ваной Нетуърт

Статус на връзка с Хуанита Ваной

С кого се среща Хуанита Ваной? Хуанита Ваной се омъжи за играча на Залата на славата на НБА Майкъл Джордан на 2 септември 1989 г., в 3:30 сутринта, в Little White Wedding Chapel в Лас Вегас. Майкъл Джордан и Хуанита Ваной се срещат за първи път през 1984 г. в ресторант на Чикаго Бениган. Запознал ги общ приятел. Няколко седмици след като се запознаха, те се срещнаха за втори път на парти, организирано от общ приятел. След това започнаха да се срещат редовно.

Майкъл предложи брак на Хуанита на 31 декември 1987 г., докато бяха на рибния пазар на Ник в Чикаго. Хуанита приела предложението, но двамата решили да разтрогнат годежа си. Беше изминала почти година, откакто за последно бяха обсъждали брака. В крайна сметка Хуанита забременяла. Джордан обаче отказа да повярва, че това е негово дете и двамата се скараха кой е бащата на детето.

Джордан в крайна сметка взе решение да се ожени за Хуанита. Джефри Майкъл Джордан, първото им дете, по това време вече е на 10 месеца. В деня на сватбата си съпругата на Майкъл Джордан получи петкаратов диамантен пръстен маркиза. Джефри Майкъл е роден на 18 ноември 1988 г. На 24 декември 1990 г. те са благословени с друго дете, Маркъс Джеймс Джордан. Жасмин Микаел Джордан, единствената им дъщеря и най-малкото дете, е родена на 7 декември 1992 г.

През януари 2002 г. съпругата на Майкъл Джордан подаде молба за развод. Въпреки това двойката се помири скоро след това и Хуанита отмени молбата за развод. След това разводът е подаден отново и окончателното решение на адвокатите е публикувано на 29 декември 2006 г., в което се посочва, че разводът е разрешен взаимно и приятелски.

Социална медия

Що се отнася до социалните медии, Хуанита не е в нито една от тях, включително Instagram, Facebook и Twitter. Тя стана известна единствено благодарение на бившия си съпруг на знаменитост.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така, знайте за Нетна стойност на Кристин Лаурия, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации