Хуан Видал и Нюрка Маркос се сгодяват в Перу

Нюрка Маркос и Хуан Видал , и двамата актьори, наскоро се сгодиха, когато първият беше в Перу. Видал й предложи брак с гривна, наподобяваща пръстена, който носи, откакто Маркос каза „да“. Маркос заяви:

На една прекрасна церемония в Мачу Пикчу той ми даде тази гривна и сложи своя пръстен, който ясно допълва гривната.

На въпроса защо не са отишли ​​с конвенционален пръстен, двойката каза, че са планирали друго предложение за брак и че желанието на Маркос е романтичният й момент да е формален. Маркос каза, че тя иска да направи нещата по различен начин, а Видал заяви, че е продължил и се е ангажирал. Нюрка каза, че сватбата й няма да се проведе в граждански регистър или религиозно съоръжение, а по-скоро в по-духовна обстановка. Попитана за това, тя каза:Вярвам, че е нещо наложено от обществото. Има по-истински методи за духовно участие. Бих предпочел да е в някой от сенотите в югоизточната част на Юкатан, тъй като сенотите имат особена енергия, както много мексиканци знаят.

Хуан Видал и Нюрка Маркос обявиха любовта си и че връзката им се развива.

 Джон Видал

Връзката на Нюрка Маркос и Хуан Видал

Връзката на Нюрка Маркос и Хуан Видал привлече внимание поради разликата във възрастта им от девет години. Видал е на 45 години, докато Маркос е на 54. Първоначално се запознават във втория сезон на La Casa de Los Famosos, когато споделят дом заедно с Лаура Боцо, Ивон Монтеро, Наталия Алкосер, Начо Казано и Салвадор Зербони. Дуото също е виждано да се целуват понякога.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Niurka Marcos. АКВАНТУРИСТЪТ🤣 (@niurka.oficial)

Те се свързаха отново след отстраняването им от състезанието и оттогава са романтично свързани. Тогава Видал беше замесен в скандал, тъй като бившата му приятелка Синтия Клитбо разкри, че е с Хуан поради финансови задължения. Клитбо обясни на Идън Дорантес:

Свършихме, защото той има много голям проблем с гнева, той има гняв, той е човек, който винаги е в лошо настроение, всеки ден, който базира целия си житейски опит на „колко мускули имам?“ и че жените са начин за него да се приспособи както икономически, така и публично, така че не се подлагайте на финта.

 Джон Видал

Маркос започва да се среща с актрисата Боби Лариос през 2003 г. и докато се женят, скоро след това се разделят. След това тя се омъжи за Яниксан Тексидо през 2007 г., но двойката се разведе през февруари 2011 г. Нюрка е друго име за Нюрка. Певецът и актриса Маркос Кале е известен с участието си в риалитито Big Brother Mexico. Участвала е в много телевизионни сериали, а сега води El Show De Niurka. Хуан Видал, от друга страна, е известен актьор, най-известен с ролята си в драмата на CBS The Guiding Light.

Популярни Публикации