Хосе Очоа- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Хосе Очоа е личност в социалните медии, базирана в Съединените щати. Хосе Очоа е най-известен със създаването на забавни видеоклипове за реакции към музикални видеоклипове на популярни изпълнители. Той е известен с реакциите си към корейски групи като BTS, 2Ne1, SNSD и Blackpink. Знайте всичко за Хосе Очоа- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Бързи факти

Пълно име: Хосе Очоа
Дата на раждане: 26 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Youtube звезда, влиятел в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Остин, Тексас
Националност американски
Twitter Туитър на Хосе Очоа
Youtube Хосе Очоа Youtube
Instagram Instagram на Хосе Очоа
Лична мрежа Личен уебсайт на Хосе Очоа

Биография на Хосе Очоа

Хосе Очоа е роден на 26 юли 1990 г. и в момента е на 30 години. Той е от Остин, Тексас, и е зодия Лъв. Неговите родители, братя и сестри и други членове на семейството са неизвестни. Освен това Хосе все още не е споделил проницателни подробности за своето образователно пътуване. Въпреки това, освен ако не е избрал да си вземе почивка или да прекрати изцяло образованието си, той може да е завършил университетското си образование.

Височина и тегло

За съжаление няма налична информация за измерванията на тялото на Хосе Очоа. Височината, теглото, измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята и размера на обувките на Хосе, наред с други измервания, в момента не са налични. Хосе също има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.кариера

Хосе Очоа е професионална личност в социалните медии. Той е най-известен с видеоклиповете си за реакции към K-pop. Той беше особено известен с реакциите си към музикалните видеоклипове и концерти на южнокорейската група Bangtan Boys. По същия начин, едно от най-популярните му видеоклипове с реакции беше BTS DNA MV Reaction от септември 2017 г. В канала си в Youtube той публикува видеоклипове с реакции на Kpop, забавни видеоклипове и други произволни видеоклипове.

Въпреки че Хосе е най-известен със своите K-pop реакции, той също така реагира на музикални видеоклипове на международни изпълнители като Шакира, Риана и Лейди Гага.

На 23 август 2012 г. Хосе Очоа стартира своя YouTube канал JoseOchoaTV. Този канал е натрупал над 78 милиона гледания и 321 000 абонати до момента. Въпреки това, Хосе не публикува дебютното си видео, озаглавено Много първо видео в YouTube, до ноември същата година.

По подобен начин най-популярният видеоклип на канала е озаглавен Baby BTS Introduce Themselves! Той публикува това видео на 18 май 2019 г. и досега то е събрало над 3,7 милиона гледания. BTS MIC DROP ANIMATED!, BTS () Interlude: WINGS [MV] и ANIMIRED BTS! всички имат съответно над 1,5 милиона, 1,2 милиона и 1,2 милиона гледания.

Нетната стойност на Хосе Очоа през 2022 г

Преместване на , Хосе Очоа се оценява на нетна стойност между милион и милиона долара към 2022 г. Само каналът му в Youtube се оценява на 254 000 долара.

Връзка с Хосе Очоа

Що се отнася до сексуалната ориентация на Хосе Очоа, той е гей мъж. Той е в романтична връзка с мъж, но не е разкрил името му или други подробности за връзката. От друга страна, Хосе сподели множество снимки в профила си в Instagram, на които е любимото му момче.

Първата снимка, която той качи в своя акаунт @the jose 8a, е на влюбените, позиращи за селфи, надпис Love #love #gaylove #lovehim #instagay #gayselfie. Снимката е направена през ноември 2015 г. Оттогава Хосе и любимата му са заедно и поддържат силна връзка! За да бъдем точни, те започнаха да се срещат на 14 юли 2014 г.!

Освен това влюбените посещават редица концерти заедно. Сред артистите, на които са присъствали на концерти, са CL от корейската момичешка група 2Ne1, BTS от корейската момчешка група, KPopNightOut на SXSW 2016, Kcon LA 2016, Coachella 2019 и други. Освен това Хосе поддържа изключително чист публичен имидж без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалната му кариера и личен живот.

Популярни Публикации