Хореографът на Dancing With the Stars Британи Чери се омъжи за Браян Агню

Бретан Чери , хореограф зад кадър от сезон 31 на DWTS, се омъжи за дългогодишния си приятел Брайън Агню на 18 септември 2022 г. Сватбата на 28-годишната професионална танцьорка се състоя в хотел La Valencia в Ла Хоя, Калифорния. Браян Агню е служител на Netflix Business Affairs.

На сватбената церемония на Чери и Агню присъстваха 80 души, включително Джена Джонсън, професионална танцьорка, участвала в DWTS и So You Think You Can Dance (SYTYCD). Няколко колеги от DWTS не успяха да присъстват на сватбата на Чери поради практиките за блокиране на камерата на програмата, тъй като сезон 31 на шоуто е планиран да дебютира на 19 септември, ден след сватбата ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Британи Чери (@itsbrittcherry)Британи Чери се омъжи за Брайън Джей Агню: Всичко, което трябва да знаете за хореографа на DWTS

Bryan J Agnew е член на екипа по бизнес въпроси на Netflix от 2018 г. Роденият в Лос Анджелис преди е работил като асистент за United Talent Agency, според страницата му в LinkedIn. Агню работи като барман за Hospitality Unlimited Inc. и The Fat Dog в продължение на 10 месеца, преди да се присъедини към развлекателния бизнес. Първите му обяви за работа бяха за сервизен експерт в Talking Rain Beverage в Престън, Вашингтон, и специалист по подбор на персонал в Insight Global (Bellevue). Той завършва гимназията в Кентууд и впоследствие посещава колежа Белвю, където получава асоциирана степен по изкуства и науки (A.A.S.), Либерални изкуства и науки/Либерални изследвания. Впоследствие той придоби бакалавърска степен от Университета на Вашингтон.

 Бретан Чери

Първоначално Брайън се запознава с Британи Чери чрез общия им приятел Стефано Лангоне. Последният беше съквартирант на Agnew и беше член на групата на DWTS (2017) по време на хореографията на Cherry. Въпреки че Чери и Агню не са имали първия клик, впоследствие те се събират отново и се влюбват. Според People, Agnew е предложил брак на танцьорката през 2020 г. по време на пътуване през каньона Малибу.

Британи Чери от DWTS обсъжда своята сватбена рокля, церемония и др.

Британи Чери се появи не само в DWTS, но и в SYTYCD и Come Dance With Me на Shakira-Nick Jonas. Тя беше и една от танцьорките във видеото на песента Thinking Out Loud на Ed Sheeran. Тя каза пред списание People по време на сватбата си защо двойката е избрала да носи основно облекло на големия си ден:

Аз съм бална танцьорка и съм прекарала целия си живот, носейки тези прекрасни рокли и тоалети. Исках нещо класическо, красиво, с вкус и не много украсено. Открих много красив тоалет и си помислих: „О, това е страхотно, но просто не съм сигурен“.

 Бретан Чери

Тя продължи:

Така че отивам да живея живота си - бързо напред, когато наистина пазарувам рокля и отивам в четири различни магазина и виждам тази идентична рокля в редица магазини и си казвам: „О, толкова е прекрасна“. Връщам се при Кинси Джеймс [в Западен Холивуд] и пробвам всяко облекло, за което се сетя. Все още си мислех: „Ах, тази рокля е толкова прекрасна“, затова взех роклята, която намерих преди година.

Популярни Публикации