Хората смятат, че Микал Бриджис е брат на Майлс Бриджис, но вярно ли е?

Някои баскетболни фенове вярват, че Микал и Майлс Бриджис са братя, но други вярват, че това е невярно. Има ли връзка между двата моста?

По-отблизо това недоумение би могло да даде по-ясна картина на проблема. Микал Бриджис е родом от Филаделфия, който е играл колежански баскетбол за Виланова Уайлдкатс.

Майлс Бриджис, от друга страна, е роден в Мичиган и е играл колегиален футбол за Мичиган Стейт Спартанс. И двамата имат принос към спорта чрез своите родни градове и отбори. Микал Бриджис сега играе за Финикс Сънс, докато Майлс Бриджис играе за Шарлът Хорнетс от НБА.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Микал Бриджис (@mikalbridges)

Дали Майлс Бриджис е един от тримата братя на Микал Бриджис?

Микал има по-голям брат, Ерик Бриджис, както и двама по-малки братя, Джак и Кори Бриджис, което показва, че Майлс Бриджис не е един от тях.

Джак се занимава със спорта, докато е бил в колежа, но се оказва, че е имал други амбиции. Той е спечелил сертификата си за личен треньор.

Кори, най-малкият брат на Сънс, изглежда следва стъпките на брат си, като играе баскетбол. Неговият по-малък брат се стреми да бъде толкова успешен, колкото Микал. Представата, че двамата Бриджи са братя, се оказа невярна. Между другото, Майлс Бриджис няма брат.

Микал има по-голям брат, Ерик Бриджис, както и двама по-малки братя, Джак и Кори Бриджис, което показва, че Майлс Бриджис не е един от тях.

Микал Бриджис и Майлс Бриджис не са братя

Баскетболът е единственото общо нещо, което може да имат. Bridges of Hornet и Bridges of Suns предизвикаха голямо вълнение сред феновете. И двамата играят напред и феновете може да успеят да направят извод от факта, че имената им са сходни.

Бриджис, за разлика от братята Къри, нямат семейни връзки. И двамата са от различни семейства и са израснали в различни щати, което обяснява всичко.

Въпреки факта, че споделят едно и също фамилно име, няма доказателства, че са свързани като братя. Те бяха най-тясно свързани в заглавията, тъй като и двамата се опитваха да бъдат избрани като едни от най-добрите нападатели в драфта на НБА през 2018 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майлс Бриджис (@milesbridges)

Поглед към живота на Майлс Бриджис

Майлс Бриджис е запознат с баскетбола от баща си, който печели две държавни първенства от клас А с Flint Northern High School, когато е само на две години. Майка му го насърчаваше да се занимава с този спорт и го подкрепяше по всякакъв начин. Той е женен за Мишел Джонсън, негова дългогодишна партньорка, и двамата имат две прекрасни деца.

Популярни Публикации