Honey J- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Хъни Дж е южнокорейска улична бойка, модел и танцьорка. Сега Хъни е в светлината на прожекторите, тъй като току-що разкри бременността си в профила си в Instagram. Тя дори разкри датата на сватбата си, която ще се състои на 16 септември 2022 г.

Бързи факти

Истинско име Хани Джеонг
Име на професията Хъни Дж
Псевдоним Пчелен мед
Рождена дата 26 август 1987 г
Възраст 35 години (към 2022 г.)
Година на раждане 1987 г
Родно място Cheongju-si, Южна Корея
Сегашен адрес Сеул, Южна Корея
Националност корейски
Етническа принадлежност азиатски
Зодия зодия Дева
Религия Не се знае
Квалификация Завършвам
Училище Гимназия в Cheongju-si
Колеж / университет Частен колеж
Професия / професия Модел, танцьорка и уличен боец

Honey J Възраст и ранен живот

Honey J е родена на 26 август 1987 г. в Чеонгджу, Южна Корея. Тя ще бъде на 35 години през 2022 г. J е корейка по националност и зодия Дева по рождение. Сега Джеонг живее в Сеул, Южна Корея. Хъни е изключително брилянтен човек още от малка. Тя винаги е била очарована от танците като дете. Тя завършва основното и средното си образование в гимназията Cheongju-si. След това тази звезда завършва частния колеж. Jeong започва кариерата си в танците и моделирането, след като завършва училище. Хъни беше намерена от агент за таланти, който я наставляваше широко. Тя беше подписана с голяма агенция в Сеул, което подпомогна кариерното й развитие.

Honey J Височина и тегло

Този модел е зашеметяваща и обсебена от фитнеса личност със среден ръст от приблизително 5 фута 3 инча и тегло от около 58 кг, което я кара да изглежда прекрасна. Джеонг има кафяви очи и коса и има татуировка на лявата си ръка. По отношение на физическите мерки, HaNee има мезоморфна физика и слаба форма, с измервания 34-23-34. J прави упражнения и яде питателна диета редовно, за да запази своята форма и здраве.  Хъни Дж

Honey J Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Honey J? В продължение на много години тя работи като модел, танцьорка и Street Girl Fighter.
HaNee Jeong има приблизителна нетна стойност от милион до милиона към октомври 2022 г., повечето от които е придобила чрез танци. Тя също така прави пари, като подкрепя множество бизнеси в своите социални медийни платформи. J има хубав кондоминиум в Сеул, както и чисто нови автомобили BMW и Mercedes. Джеонг допълва доходите си от моделиране.

кариера

Honey е популярна Street Girl Fighter, модел и танцьорка, която е добре известна със своите публикации и видеоклипове за моделиране и танци. Jeong е хореограф, както и майстор на хип-хоп танците. Тя стана известна, след като стана лидер на известния хип-хоп танцов ансамбъл Holy Bang. HaNee преди беше член на Purplow, корейски женски танцов ансамбъл.

Сега тя е подписала с MORE VISION, лейбъла на Джей Парк. Jeong спечели танцовото състезание Hit The Stage през 2016 г. HaNee се класира и се състезава в шоуто World of Dance South Korea същата година. Що се отнася до професията й на модел, J също е добре познат модел, който публикува свои снимки на модел в своя акаунт в Instagram.

Honey J Гадже и срещи

С кого се среща Honey J? Хъни е отдадена на работата си и прекарва по-голямата част от времето си в танци и моделиране. Ежедневният график на J включва фотосесии за моделиране, а в свободното си време тя обича да пътува, да играе с котката си и да прекарва време с приятелите си. Що се отнася до личния й живот, Джеонг има сериозна връзка и планира да се ожени на 16 септември 2022 г. Хъни твърди, че е бременна и има връзка с партньора си, за когото планира да се омъжи, от много години.

Популярни Публикации