Холи Паркър - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, смърт

Холи Паркър беше американска транссексуална възрастна знаменитост, артист и възрастен актьор. Тя беше добре известна с многото изпълнения за възрастни, които беше поставила, за да зарадва публиката.

Бързи факти

Пълно истинско име Холи Паркър
Псевдоним Холи
Популярни за Нейните транссексуални филми за възрастни
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия Възрастна звезда
Дата на раждане 22 юни 1991 г
Място на раждане Индиана, САЩ
Сегашен адрес Индиана, САЩ
образование Завършвам
Име на училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Възраст и ранен живот на Холи Паркър

Холи Паркър е родена на 22 юни 1991 г. Тя, като транссексуална възрастна звезда, никога не разказва историята си за преходна операция и трансформация в момиче. Тя се роди мъж, но живееше и се чувстваше като жена. В резултат на това тя има транссексуална операция в ранна възраст. Холи е родена в Индиана, САЩ, и е прекарала целия си живот там. Тя пази в тайна личния си живот и не е разкрила пред почитателите си образованието си, включително училището и университета, които е посещавала.

Височина и тегло на Холи Паркър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Холи Паркър е висока 6 фута 2 инча и тежи около 70 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.  Холи Паркър

Холи Паркър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Холи Паркър? Нетните печалби на Холи и информацията за банковата сметка не могат да бъдат намерени никъде. Но тя се радваше на приличен живот, харчейки трудно спечелените си пари, и изкарва солиден препитание от работата си на възрастен транссексуален актьор и Onlyfans. Тя печели много пари от своите единствени фенове. Човек трябва да плати за едномесечното си членство за възрастни само за фенове и за едногодишен абонамент. Тя имаше голяма база от фенове там и си изкарваше добре оттук преди смъртта си.

кариера

Холи избра да се превърне в транссексуални порно филми, след като стана истински транссексуален и започна да работи в тях като актьор през 2014 г. От 2014 г. до 2018 г. тя работи в порнографски филми. По време на четиригодишното си приключение тя си сътрудничи с няколко създатели на видеоклипове за възрастни, продуценти, режисьори и колеги. Някои от нейните добре познати видеоклипове са TS Playground 17 и The Tranny Bunch (2015).

Тя си създаде име в порнографските филми и бързо се издигна до известност. По-късно през 2018 г. взех решение да работя сам, за да генерирам пари. Затова тя създава акаунт в Onlyfans.com, където е поставила много от своите филми и изображения, които са достъпни само чрез платено членство. Тя беше последно активна в Onlyfans на 29 януари, ден преди смъртта си. Освен това Холи беше амбициозна певица, която току-що публикува мелодията Drugs на сайта SoundCloud. В тази песен от две минути и половина тя изразява чувствата си относно желанието си да спре употребата на наркотици.

Смъртта на Холи Паркър

Смъртта на възрастната транссексуална актриса Холи Паркър е източникът на ужасната новина, която предизвика тревога в транссексуалната общност. Холи Паркър, добре позната фигура на пазара на транссексуални възрастни, почина на 31 януари 2022 г. на 30-годишна възраст. Тя почина, докато живееше в Кокомо, Индиана.

Холи Паркър Гадже и срещи

С кого се среща Холи Паркър? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации