Hocus Pocus 2 скоро ще бъде пуснат на Disney +

Хокус Покус 2 на Дисни ще дебютира в Disney Plus в петък, 30 септември 2022 г., в 3 сутринта ET, събирайки отново сестрите Салем от едноименния филм от 1993 г. Бет Мидлър, Сара Джесика Паркър и Кати Наджими ще изпълнят отново ролите си на Салемските вещици, Уинифред Сандерсън, Сара Сандерсън и Мери Сандерсън в американския готик комедиен филм, режисиран от Ан Флетчър.

Всичко, което трябва да знаете за Хокус Покус 2

Hocus Pocus 2 ще бъде наличен в Disney Plus на 30 септември 2022 г. Според резюмето на филма в IMDb:

Три млади дами неволно призовават сестрите Сандерсън обратно в съвременния Салем, където трябва да открият как да спрат гладните за деца вещици да сеят хаос по света. Фокус Покус 2

На 10 септември 2022 г. се появи трейлърът на Hocus Pocus 2, намеквайки за пътуването, на което ще тръгнат трима приятели. На 16-ия рожден ден на Уинифред през 1693 г. Майката вещица (Хана Уодингам) й подарява книгата със заклинания с едно око. След това сцената се появява 370 години по-късно, когато кандидат-вещица Бека и нейният спътник Изи случайно призоваха сестрите Сандерсън, след като запалиха свещта с черен пламък. Според разказа, описан във филма-предистория, се твърди, че свещта, свързана с магически аспекти, съживява сестрите.

Уинифред Сандерсън се появи по телевизията след ритуала със запалване на свещи и отбеляза: Поставете децата си в една стая. Да, Салем, върнахме се. Ако искаме да оцелеем до зори, трябва да вземем душите им, продължи тя, хващайки Бека и Изи между тях.

Уинифред беше спомената в предисторията, когато разкри, че ритуалът, който ги съживява, работи само на Хелоуин. Те трябва да поемат душата на поне едно дете, ако искат да оцелеят отвъд дневната светлина. В противен случай те ще бъдат превърнати в прах. Вещиците и тийнейджърите, решени да ги спрат, започнаха преследване на котка и мишка. Тийзърът завършва с пристигането на Били Бътчерсън, неверното гадже на Уинифред, което е превърнато в зомби, но по думите му е хубаво зомби.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Disney+ (@disneyplus)

Повече подробности за Хокус Покус 2

Продължението на едноименния филм от 1993 г., Хокус Покус 2. Джен Д’Анджело написа сценария и го режисира. Според Collider, снимките на същото приключиха през януари 2022 г. Филмът се развива на фона на прословутите, но исторически процеси на вещици в Салем, които се състояха от 1692 до 1693 г. в историческия Салем, Масачузетс. Съдебните процеси срещу вещици в Салем бяха поредица от изслушвания и присъди на лица, заподозрени в магьосничество, кулминиращи със смъртта на 19 души, признати за виновни.

 Фокус Покус 2

Тези изпитания срещу вещици са пример за обществена лудост относно магьосничеството и са се превърнали в оръжие в литературата, политиката и поп културата, за да намекват за определени действия, мотивирани от религиозен фанатизъм и ксенофобия. Заедно с Паркър, Мидлър и Наджими във филма участват Дъг Джоунс, Уитни Пийк, Лилия Бъкингам, Тони Хейл и Сам Ричардсън.

Популярни Публикации