Хилди Санто-Томас- Възраст, Нетна стойност, Съпруг, Брак, Височина

Хилди Санто-Томас е известен интериорен дизайнер и телевизионна личност в Съединените щати. Хилди Санто-Томас придоби известност в резултат на появата си в телевизионното шоу Trading Spaces. По същия начин тя е запален пътешественик, който обожава пътуванията.

Бързи факти

Пълно име: Хилди Санто-Томас Хилди Санто-Томас
Дата на раждане: 04 април 1961 г
Възраст: 60 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: интериорен дизайнер
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Етиен Фужерон
Нетна стойност 400 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Северна Каролина
Националност американски

Биография на Хилди Санто-Томас

Хилди Санто-Томас е родена през 1961 г. и празнува рожден ден всяка година на 04 април. Също така, известната интериорна дизайнерка в момента е на 60 години. По същия начин тя е родена в Северна Каролина, Съединени американски щати. Интериорният дизайнер е от американски произход и е роден под зодия Овен. Хилда Мария Санто Томас е нейното име.

Преминавайки към семейния произход на знаменития интериорен дизайнер, тя е родена от кубински родители. Тя обаче не е разкрила имената на членовете на семейството си. Освен това нямаме информация за нейните братя и сестри. Възможно е тя да е единствено дете на родителите си. Освен това тя е от смесен етнически произход.Според образованието на интериорния дизайнер на знаменитости, тя първо е посещавала местна гимназия. След като завършва гимназия, тя посещава университета на Северна Каролина в Чапъл Хил. Завършила е интериорен дизайн в университета.

Височина и тегло на Хилди Санто-Томас

Що се отнася до измерванията на тялото й, тя със сигурност има добре поддържана физика. По същия начин нейните точни измервания на тялото, височина и тегло не са публично достъпни. Знаем обаче, че тя има тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

Хилди Санто-Томас е известен телевизионен водещ и интериорен дизайнер. Тя е дизайнер на свободна практика. Когато започна да се появява в едночасовото американско риалити шоу „Trading Spaces“, нейната популярност скочи. В резултат на това нейното моминско име е „Хилди Санто-Томас от Trading Spaces“.

TLC и Discovery Home излъчват популярното шоу „Trading Spaces“. То изобразява две групи съседи, които съжителстват и декорират стаите си един на друг. Екипите сменят леглата на съседите си, без да се консултират или да получат разрешение от собствениците. Те наемат дърводелец, който да им помогне с подобренията. На отборите не е разрешено да разглеждат домовете си, докато и двата отбора не изпълнят възложените им задачи през последния ден.

Премиерата на шоуто беше през 2000 г. и продължи до 2008 г. След това, през 2018 г., се случи второ прераждане. Актьорският състав на шоуто включва водещ, собственици на жилища, дизайнери и дърводелци. Хилди Санто-Томас работи на първия манш като дизайнер, преди да се върне за втория. Колеги дизайнери наричат ​​Хилди дизайнер на стаи със сено, защото въпреки възраженията на колегите си, тя веднъж боядиса стаята на клиент със сено.

Те вярваха, че идеята ще бъде твърде голяма за двете деца на къщата. Собствениците бяха бесни. Допълнителни 17 часа бяха необходими за отстраняване на сеното, което беше възстановено от продуцентите на шоуто. Тя се появи в телевизионното шоу „Пирамида“ през 2003 г.

  Инфографика за биография на Хилди Санто-Томас

Биография на Хилди Санто-Томас

Нетната стойност на Хилди Санто-Томас

Що се отнася до нетната стойност на интериорния дизайнер на знаменитостите, тя се оценява на 400 000 долара. По същия начин тя е натрупала богатство чрез кариерата си в областта на интериорния дизайн и чрез социалните медии.

Хилди Санто-Томас съпруг

Хилди е омъжена. По същия начин тя е омъжена за Етиен Фужерон, когото познава от много години. По същия начин двойката се жени през юни 2002 г. Освен това те са женени от близо десетилетие. Двойката обаче е бездетна.

Популярни Публикации