Heyimbluey- Биография, възраст, Wiki, Tik Tok, нетна стойност, приятелка, височина

Хейимблуей е създател на съдържание за синхронизиране на устните, който е най-известен със споделянето на изпълнения на популярни песни в своя самозван акаунт в TikTok. В платформата той има над 550 000 отдадени последователи. В края на 2020 г. той започна да публикува TikToks. Започва кариерата си със ски маска. Научете повече за Heyimbluey Bio, възраст, Wiki, истинско име, Tik Tok, нетно състояние, приятелка, височина и тегло

Бързи факти

Истинско име Хейимблуей
Псевдоним Хейимблуей
Известен като Tik Tok Star
Възраст 22-годишен
рожден ден 31 март 1999 г
Родно място Маями, Флорида
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 60 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милион (USD)

Биография, възраст, образование

На колко години е Heyimbluey? В момента е на 22 години. Heyimbluey е роден на 31 март 1999 г. в Ню Йорк, САЩ. Той има американско гражданство и принадлежи към смесен етнос. Неговата зодия е Телец.

Що се отнася до образованието на Heyimbluey, няма много налична конкретна информация. В момента младият художник продължава образованието си чрез онлайн курс.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Heyimbluey? Говорейки за измерването на тялото му, той стои на средна височина от 5 фута 8 инча и тежи около 60 кг. Heyimbluey има черна коса и чифт черни очи. Освен това той е красив и стилен човек със зашеметяваща личност.

Heyimbluey изглежда е много загрижен за здравето си, така че трябва редовно да спазва правилна и здравословна диета. Всъщност Heyimbluey тренира всеки ден, за да остане във форма и здрав завинаги.

  Heyimbluey височина

Heyimbluey (Източник: Instagram)

Heyimbluey Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Heyimbluey? Той има доста добри приходи от професионалната си кариера като звезда в социалните медии. Към 2022 г. прогнозната нетна стойност на Heyimbluey е 1 милион долара . Като личност в социалните медии Heyimbluey може да печели част от приходите си от реклами. Младата звезда на социалните мрежи живее живота си щастливо. страница за чекиране често, тъй като ще актуализираме Heyimbluey, Net Worth, къща, автомобили и други луксозни стоки

Връзки и запознанства

Коя е приятелката на Heyimbluey? Tik Tok Star е извън всякакви слухове и противоречия. Профилът му е чист и ясен. Неговото минало, както и настоящата му романтична история, остават мистерия. Той може да е имал предишна връзка, но няма подробности за нея. Въпреки това, тази невероятна личност несъмнено ще намери любящ и грижовен партньор в бъдеще. Най-вероятно в момента се концентрира върху кариерата си.

Социална медия

Като звезда в социалните медии, Heyimbluey е доста активен в сайтовете за социални медии Facebook, Instagram и Twitter. Той има повече от 29 хиляди последователи в своя Instagram, където публикува свои снимки.

Факти

  • В края на 2020 г. той започна да публикува TikToks. Започва кариерата си със ски маска.
  • Неговата зодия е Овен
  • Heyimbluey има приблизителна нетна стойност от милион
  • Той създаде вирусен скеч от гледна точка, който е гледан над 2 милиона пъти.
  • Той е роден в град Маями, Флорида.
  • Той направи видео в TikTok към покер лицето на Лейди Гага.

Популярни Публикации