Heyahiee- Биография, възраст, нетно състояние, гадже, височина, тегло, Instagram

Здравейте е създател на Lip sync и комедийно съдържание, известна с едноименния си акаунт в TikTok, където споделя кратки видеоклипове. Тя често се украсяваше с емотикони и други ръчно рисувани форми. Най-старият й видеоклип в TikTok беше настроен на Lizzo’s Boys. Научете повече за биографията на Heyahiee, възрастта, нетната стойност, гаджето, височината, теглото, Instagram

Бързи факти

Истинско име Здравейте
Псевдоним Здравейте
Известен като Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 29 март 1994 г
Родно място Южна Кореа
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1 милион долара

Heyahiee Възраст, националност и зодия

На колко години е Heyahiee? Тя е на 27 години от 2021 г. Heyahiee е роден на 29 март 1994 г . В Южна Корея. Тя има южнокорейско гражданство и принадлежи към смесен етнос. Нейната зодия е Овен.

Височина Тегло и измерване на тялото

Heyahiee е прекрасна млада дама с очарователна личност. Тя има гореща и зашеметяваща фигура. Heyahiee е висок 5 фута 5 инча. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има кестенява коса и красиви кафяви очи.Звездата на Tik Tok има извито и тънко тяло. Heyahiee често зарадва феновете си, като споделя своите снимки на модел в Instagram и те изглеждат напълно готови да изразят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Измерванията на тялото й са 34-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

Социална медия

Що се отнася до нейните акаунти в социалните медии, тя е активна в различни акаунти в социалните медии Facebook, Instagram и Twitter. Тя има голяма база от фенове в акаунта си в Tik Tok. Тя редовно актуализира акаунтите си в социалните медии. Профилът й в Instagram е пълен със стоплящи сърцето снимки.

Heyahiee Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Heyahiee? Heyahiee е изгряваща личност в социалните медии, която е спечелила слава чрез своя Tik Tok. Тя е живяла добре от кариерата си. Към октомври 2022 г , Heyahiee има приблизителна нетна стойност от милион. Като изгряваща личност в социалните медии, нетната й стойност изглежда нараства.

Heyahiee гадже, запознанства и афери

Кой е гаджето на Heyahiee? Heyahiee най-вероятно е необвързан. Тя пази личния си живот в голяма тайна. Тя не е разкрила нищо за любовния си живот, връзката и гаджето си. Heyahiee обикновено не говори за личния си живот в медиите или публично.

Факти

  • Тя участва в състезание за пикантна юфка рамен.
  • Нейното родно място е Южна Корея.
  • Тя си сътрудничи в дуетно видео с Punker irl.
  • Родена е на 29 март 1994 г

Популярни Публикации