Хенри Кетнер- Нетна стойност, биография, възраст, височина, приятелка, националност, факти

Хенри Кетнер е сензация в YouTube, известен със своя едноименен канал и изобилие от съдържание. Тя е добре известна в общността с неговите ежедневни влогове, предизвикателства и тагове. През март 2016 г. той стартира своя канал в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Хенри Кетнер, биографията, възрастта, височината, приятелката, националността, етническата принадлежност и фактите

Бързи факти

Истинско име Хенри Кетнер
Известен като Youtuber
Възраст на 26 години
зодия Овен
рожден ден 28 март 1995 г
Родно място Унгария
Националност унгарски
Етническа принадлежност ЧЕ
Религия ЧЕ
Нетна стойност 500 хиляди долара
Височина приблизително 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 60 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
приятелка Неженен
Е женен не
е гей не

Хенри Кетнер Възраст и националност

На колко години е Хенри Кетнер? Роден е на 28 март 1995 г. в Унгария. Към 2021 г. той е на 26 години. Освен това Хенри Кетнер е унгарски гражданин и етническата му принадлежност е бяла. Неговата зодия е Овен. Няма повече информация относно неговите родители, братя и сестри и ранния му детски живот.

Височина тегло

Колко висок е Хенри Кетнер? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 60 кг. Нещо повече, Хенри Кетнер има добра личност със стегнато тяло. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни черни очи.Нетната стойност на Хенри Кетнер за 2022 г

Колко е нетната стойност на Хенри Кетнер? От кариерата си на звезда в Youtube и личност в социалните медии, Хенри Кетнер е спечелил прилична сума. Към октомври 2022 г , нетната стойност на Хенри Кетнер се оценява на около 0 000.

Приятелка на Хенри Кетнер и срещи

Коя е приятелката на Хенри Кетнер ? Хенри Кетнер вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Хенри Кетнер пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Хенри Кетнер обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Факти

  • Той има над 190 000 абонати в канала си в YouTube. Той също така има над 210 000 последователи в едноименния си акаунт в Instagram.
  • Той е роден в Унгария и е израснал там.
  • И той, и Szirmai Gergely са унгарски потребители на YouTube, известни с уникалните си влогове.

Популярни Публикации