Helene Samuel- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Хелене Бошовен е холандска актриса. Самуел е дъщеря на Хайди Клум, известна водеща и актриса, и Флавио Бриаторе, успешен италиански бизнесмен. Научете повече за нетната стойност на Helene Samuel, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата и факти

Бързи факти

Пълно име: гъркът Самуил
Дата на раждане: 04 май 2004 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата руса коса
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
баща Флавио Бриаторе
Майка Хайди Клум
Братя и сестри Четирима (Хенри Самуел, Йохан Райли Самуел, Лу Сулола Самуел и Нейтън Фалко Бриаторе
Instagram Helene Samuel Instagram

Биография на Хелън Самуел

На колко години е Хелън Самуел? Хелън ще бъде 18 години през 2022 г. Тя беше родена на 4 май 2004 г , в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Нейната зодия е Телец. Прякорът й е Лени и е израснала с още четирима братя и сестри.

Хенри Самуел, Йохан Райли Самуел, Лу Сулола Самуел и Нейтън Фалко Бриатореаре са братя и сестри на Хелен. По-голямата част от информацията за нейното семейство и детство обаче е недостъпна.По същия начин тя е от американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. По същия начин няма информация за нейното образование. Тя обаче изглежда, че е в средно училище и получава добро образование.

По отношение на ранния си живот Хелене е известна още преди да се роди, защото майка й Хайди Клум е бивш супермодел. Биологичният й баща Бриаторе и майка й Клум са били разведени по време на раждането й. По-късно Хайди се омъжи за Сийл, който присъства на нейното раждане през 2004 г.

Височина и тегло на Хелън Самуел

Колко висока е Хелън Самуел? Хелена е невероятна млада дама. Тя има прекрасна личност и зашеметяващо тяло. В резултат на това в момента няма информация за телесните й измервания. По същия начин тя има руса коса и сини очи. Що се отнася до социалните медии, тя в момента е неактивна.

  гъркът Самуил

Helene Samuel (Източник: Pinterest)

Helene Samuel Професионална кариера

Хелена е зашеметяваща млада дама, която вече има външен вид на супермодел. Майка й супермодел и баща й италианец й придаваха добър външен вид. Тя несъмнено ще последва стъпките на майка си и скоро ще започне своята кариера на модел или актьор. Освен това е добра певица.

По отношение на професионалния си живот Хелена все още не е започнала кариерата си. Тя прекарва добре с детето си. Тя обаче е била обект на дебат. Има много статии, написани за нея. Тя също така е имала възможност да пътува по света с майка си Хайди Клум и да придобие опит от първа ръка в света на професионалния модел.

Helene Samuel Връзки и отношения

С кого се среща Хелен Самуел? Що се отнася до личния й живот, тя има двама бащи, един биологичен и един втори баща. Тя също има много полубратя и сестри и биологичен брат. Майката на Хайди се омъжи за първи път за известния фризьор Рик Пипино през 1997 г. Бракът им, от друга страна, приключи с развод през 2002 г.

Хайди започва да се среща с мениджъра на италианския отбор за състезателни автомобили Флавио Бриаторе след развода им. Разделят се малко преди бебето да се роди. Тогава тя имаше връзка с известния британски певец и композитор Сийл.

Те се ожениха през май 2005 г., а на 12 септември 2005 г. те посрещнаха първото си дете, син на име Хенри Гюнтер Адемола Дащу Самуел. През 2014 г. те прекратиха връзката си. Хайди започна да се среща с приятеля си, китариста на Tokio Hotel Том Каулиц, през 2018 г.

Флавио е проспериращ бизнесмен. Хайди се срещна за първи път с Флавио през декември 2003 г., когато той беше мениджър на отбора на Renault F1. Те се срещат в продължение на една година, а Хелене Бошовен Самуел е роден на 4 май 2004 г. в резултат на техния страстен роман.

Нетната стойност и доходите на Хелен Самуел

Колко богата е Хелен Самуел? Хелен все още не е започнала кариерата си. В резултат на това нейната нетна стойност и заплата не са известни в момента. Нетното състояние на Хайди се оценява на около 90 милиона долара към октомври 2022 г , според нетната стойност на знаменитостите. Най-вероятно Хайди ще остави малко пари или имущество на прекрасното си дете в бъдеще.

Социална медия

Хелена има над 550 последователи в Instagram под потребителското име @heleneboshovensamuel04. Тя обаче не е споделила много за сметката си. Първата й публикация беше на 3 ноември 2018 г. и беше снимка на майка й с надпис Колко красива е майка ми? Тя също не е активна в други социални медийни платформи.

Също така знайте за Нетна стойност на Лорън Бродауф, биография, възраст, националност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Щастливият й камък е смарагд.
  3. Нейният щастлив цвят е зелен.

Популярни Публикации