Хелена Бонам Картър - възраст, съпруг, нетно състояние, височина, тегло, етническа принадлежност

Хелена Бонам Картър е английска актриса, която работи в индустрията от 37 години. Тя е родена в политическо семейство и дебютира във филма от 1985 г. във филма „Стая с изглед“. Тя е най-известна с ролята си във филма „Крилете на гълъба“, в който играе Кейт Крой. Тя е добре известна и с връзката си с режисьора Тим Бъртън.

Тим и Хелена са се появявали във филми като „Планетата на маймуните“, „Голяма риба“, „Суини Тод“ и „Алиса в страната на чудесата.“ По същия начин тя е призната с номинации и престижни награди за приноса си към индустрията . Тя беше обявена за една от десетте най-добри британски актриси на всички времена от The Times, а също така беше обявена за една от 100-те най-влиятелни личности в британската култура от The Telegraph. Научете повече за Helena Bonham Carter Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Хелена Бонам Картър
Псевдоним Хелена
Пол Женски пол
Известен като актриса
Възраст 54 години
рожден ден 26 май 1966 г
Родно място Ислингтън, Лондон, Англия
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност британски
Етническа принадлежност Английски
Религия Кристиян
Височина 5 фута 2 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото 35-26-34 инча
Размер на чашката на сутиена 34 А
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 8 (САЩ)
гадже Рай Даг Холмбо
Съпруг N/A
Нетна стойност 60 милиона долара
Любими храни италианска кухня
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Хелена Бонам Картър?

Хелена Бонам Картър е роден в Ислингтън, Лондон, Англия, на 26 май 1966 г . Реймънд Бонам Картър и Елена Бонам Картър бяха нейни родители. И двамата й баба и дядо по бащина линия са били успешни политици, така че тя е родена в политическо семейство. Хелена израства с двама по-големи братя, Едуард и Томас. Тя е родена под знака на Близнаци и в момента е на 54 години.Колко висока е Хелена Бонам Картър?

Хелена Бонам Картър е християнка с британско гражданство. Освен това, тя е висока 5 фута 2 инча (154 см/1,54 м) и тежи 55 кг (121 фунта). Измерванията на тялото й са 35-26-34 инча дължина, ширина и височина. Очите й са тъмнокафяви, а косата й е тъмно кестенява, което допълва формата на тялото й.

  Височината на Хелена Бонам Картър

Хелена Бонам Картър (Източник: Instagram)

Хелена Бонам Картър Детство/Образование

Освен това детството на Хелена Бонам Картър беше разстройващо, защото майка й претърпя сериозен нервен срив, от който се възстанови три години. Баща й също имаше тумор и операцията го остави частично парализиран поради усложнения.

Що се отнася до образованието й, тя е завършила гимназия South Hampstead. След това завършва A-levels и завършва Westminster School. Тя се появява в телевизионна реклама, когато е на шестнадесет години, защото се интересува от актьорство.

Кой е съпругът на Хелена Бонам Картър?

Кенет Брана имаше връзка с Хелена Бонам Картър, докато все още беше женен. Кенет се разведе със съпругата си, излизаше с Хелена пет години и след това прекрати връзката им заради Хелена. През 2001 г. тя започва да се среща с Тим Бъртън, от когото има две деца, син на име Били Реймънд Бъртън и дъщеря на име Нел Бъртън. През 2014 г. тази двойка се разведе след 13-годишна връзка. След това тя тайно излиза с автора Рай Даг Холмбо. Връзката на тази двойка е много лична.

Социална медия

В момента Хелена Бонам Картър няма акаунти в социалните медии.

Как Хелена Бонам Картър преследва кариерата си?

Хелена Бонам Картър започва телевизионната си кариера като Нети във филма „A Pattern of Roses“ от 1983 г. След това тя участва в „Miami Vice“ през 1987 г., „Screen Tow“ през 1988 г., „Theatre Night“ през 1989 г. и „Jacanory“ в 1991 г. Тя също играе Джули в телевизионния филм „Dancing Queen“ от 1993 г. През 1994 г. тя участва в телевизионния минисериал „A Dark-Adapted Eye.“ Тя се появява в „Absolutely Fabulous“ и „The Good Sex Guide“ същата година .

Хелена Бонъм Картър прави своя филмов дебют в Стая с изглед през 1985 г. Това е последвано от „Лейди Джейн“, в който тя играе титулярната героиня и разказва историята на царуването и романтиката на Лейди Джейн със съпруга лорд Гилфорд Дъдли. По същия начин тя направи епизодична поява във филма „Морис“ от 1987 г. През 80-те и 90-те години на миналия век тя се появява в множество филми, включително „Опасност от сърца“, „Франческо“, „Хамлет“, „Където ангелите се страхуват да стъпят, „Фатална измама: г-жа Лий Харви Осуалд“, „Джеръми Харди прави добър секс“, „Сладко отмъщение“, „Боен клуб“ и много други.

Колко е нетната стойност на Хелена Бонам Картър?

Хелена Бонъм Картър е невероятна актриса, спечелила не само слава, но и значително състояние. Очаква се нейното нетно състояние да бъде 60 милиона долара към октомври 2022 г.

  Инфографика за биография на Хелена Бонам Картър

Биография на Хелена Бонам Картър

Факти

  1. Тя е голям фен на Шерлок Холмс.
  2. Любимата й дестинация е Италия.
  3. Тя обича да посещава романтични места.

Популярни Публикации