Хейвън Мей Хержавек - дъщеря на австралийска бална танцьорка Ким Джонсън Хержавек

Хейвън Мей Хержавек е дъщеря на Kym Johnson Herjavec, австралийска бална танцьорка и телевизионна знаменитост, и Robert Herjavec, канадски бизнесмен и инвеститор.

Бързи факти

Пълно име Хейвън Мей Хержавек
Първо име Хейвън
Презиме Има
Фамилия Херявец
Дата на раждане 23 април 2018 г
Възраст Три години
Професия Дъщеря на знаменитост
Националност канадски
Държава на раждане Канада
Бащино име Робърт Херявек
Баща професия Канадски бизнесмен и инвеститор
Име на майката Ким Джонсън
Професия майка Австралийска бална танцьорка и телевизионна личност
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Телец
Братя и сестри Хъдсън Хержавек

Нейната майка и баща

Kym Herjavec, пълно име Kym Johnson Herjavec, е родена в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия, на 4 август 1976 г. Тя стана известна, след като се състезава в първите три сезона на „Танци със звездите в Австралия“. Започва да танцува на тригодишна възраст. Робърт Херявец е роден във Вараждин, СР Хърватия, Югославия, на 14 септември 1962 г. в семейството на Владимир и Катица. През 1971 г. семейството му имигрира в Канада от родната си страна. Той стана известен след участието си в телевизионното риалити предаване Shark Tank, в което също инвестира.

  Хейвън Мей Хержавек

Haven Mae Herjavec (Източник: Google)Бракът на нейните родители

През септември 2015 г. баща й разкри любовната си връзка с Ким Джонсън. Преди да се оженят, те излизаха много дълго време. Те се сгодиха на 27 февруари 2016 г., като искаха да продължат връзката си. На 31 юли 2016 г. пред своите любими и близки приятели те се ожениха в Лос Анджелис, Калифорния. Имат две деца и все още са женени.

Братът на нейния близнак

Името му е Хъдсън Хержавек. Тя има брат, който е неин идентичен близнак. Той е минута по-възрастен от нея. Той е роден в 7:44 сутринта на 23 април 2018 г. Той е очарователен, също като нея. На 23 април 2019 г. тя навърши годинка. Родителите й бяха изключително щастливи, че могат да отпразнуват първия рожден ден на детето си с нея. На рождения ден на детето си майка й сподели семейна снимка. Картината е пълна с удоволствие. На кадъра майка й я целува, а тя изглежда прекрасно в син тоалет. Баща й държи брат й с една ръка, а с друга ръка носи балон номер 1. Тя надраска надписа върху него и надписът на кадъра е толкова специален….

  Хейвън Мей Хержавек

Haven Mae Herjavec (Източник: Google)

Нетна стойност

Тя е младо дете, родено със сребърна лъжица. Родителите й са богати хора. Баща й има нетна стойност от 200 милиона към октомври 2022 г. Според нетната стойност на знаменитостите, майка й има нетна стойност от 1 милион долара. Тя успява да направи това количество приходи чрез танцовата си професия. Участвала е в множество сезони на „Танци със звездите“ в австралийска и американска версии.

Хейвън беше основател на системите BRAK и продадена на AT&T Canada за 30,2 милиона долара през 2000 г.

Той може да направи толкова пари чрез няколкото си бизнеса, телевизионни риалити предавания и други начинания. За най-добра риалити програма в Канада той спечели три награди 'Джемини'. Освен това пише и приходите от книгите му помагат да се издържа. Той има грандиозно имение в Канада и много други домове по целия свят.

Резултатите на майка й от ‘Dancing with star’ в Съединените щати за 9, 11, 12, 13 и 14 сезони са показани тук.

Любопитни факти

  • Родена е на 23.04.2018 г. в 07:45 ч. Тя е 6,3 паунда в момента на раждането.
  • Тя е канадка по националност.
  • Тя има три полубратя и сестри от страна на баща си.

Популярни Публикации