Хейли Кавиндър- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Хейли Кавиндър е известен американски баскетболист, инфлуенсър в социалните медии, звезда на TikTok, личност в Instagram и предприемач от Саут Бенд, Сейнт Джоузеф, Индиана, Съединени щати. Да бъдеш опитен баскетболист е предимство пред позицията на пойнтгард.

Тя е колежанска баскетболистка за Fresno State Bulldogs of the Mountain West Conference. По време на гимназиалните си години тя започва да играе баскетбол. Кавиндър е не само спортист, но и известна интернет знаменитост.

Тя и сестра й близначка Хана Кавиндър станаха изключително популярни в TikTok. Техният акаунт в TikTok има повече от 3,3 милиона последователи. Освен това тя и сестра й близначка управляват канал в YouTube.През юли 2021 г. Хейли и Хана станаха добре известни в страната, след като подписаха договори за одобрение със Six Star Pro Nutrition и Boost Mobile. Прочетете, за да научите повече за биографията на Хейли Кавиндър, рождения ден, Уикипедия, възраст, височина, тегло, афери, сестра близначка, гадже, нетна стойност, доходи, статистика, начин на живот, кариера и любопитни факти.

Бързи факти

Пълно истинско име Хейли Кавиндър.
Възраст (към 2021 г.) 20 години.
Професия Баскетболист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 13 януари 2001 г. (събота).
Място на раждане Саут Бенд, Сейнт Джоузеф, Индиана, САЩ.
Сегашен адрес Гилбърт, Аризона, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Гимназия Гилбърт.
Държавен университет Фресно.
Нетна стойност милиона - милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1,7 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг.
В паундове: 132 lbs.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Биография на Хейли Кавиндър

Хейли Кавиндър е родена на Събота, 13 януари 2001 г., в Саут Бенд, Сейнт Джоузеф, Индиана, САЩ. Родена е в проспериращо семейство. Хейли се придържа към християнската вяра. Хейли Кавиндър е на 20 години от рождената си дата (към 2021 г.).

Всяка година на 13 януари тя разрязва тортата за рождения си ден. Кавиндър има силен интерес към спорта от дете. В гимназията тя избира баскетбола за свой професионален спорт. Според достоверни източници Хейли е завършила гимназията Гилбърт.

През 2019 г. тя се записва в държавния университет във Фресно, за да продължи образованието си. В момента тя следва бакалавърската си степен в щата Фресно. Според източници тя започва да се състезава в първенствата по баскетбол за младши в Гилбърт. Cavinder вече е професионална баскетболистка и е известен влиятелен човек в социалните медии. Според източници, зашеметяващата баскетболистка е от чисто бял кавказки етнос. Тя е последователка на християнската вяра. Според датата на раждане на Кавиндър е зодия Козирог.

Що се отнася до семейството й, Хейли Кавиндър е една от петте дъщери на родителите си. Според източници баща й, „Том Кавиндър“, също е баскетболист, който е играл в Nova Southeastern.

Името на майката на Хейли, от друга страна, е „Кейти Кавиндър“. Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има четири сестри на име Брук Кавиндър, Бранди Кавиндър, Натали Кавиндър и Хана Кавиндър.

Нека ви кажа, че Хана е еднояйчна близначка на Хейли. И двамата имат голяма база от фенове в интернет като Cavinder Twins.

Не само това, но Хана беше съотборник на Хейли в гимназията и колежа по баскетбол. Хейли обича да прекарва време с родителите и сестрите си. Тя публикува множество снимки, на които е с членове на семейството си в социалните мрежи.

  Хейли Кавиндър

Хейли Кавиндър (Източник: Pinterest)

Хейли Кавиндър гадже, запознанства

Хейли Кавиндър е в дългосрочна връзка с приятеля си, „Карсън Тоут“, след като прегледа профила й в Instagram. Карсън също е професионален баскетболист, както може би знаете.

Според източници, Карсън ще получи наградата за стипендианти и спортисти 'Златен орел' през 2021 г. На 5 февруари 2020 г. Хейли и Карсън Тоут отпразнуваха първата си годишнина.

Кавиндър също сподели множество снимки с любимия си в профила си в Instagram. Те също бяха виждани заедно на няколко пъти. Няма налична точна информация за състоянието на предишната връзка на Хейли.

кариера

Хейли Кавиндър започва спортната си кариера като баскетболистка. Според източници тя започва да играе професионален баскетбол в гимназиалните си години. Според Wikipedia тя е записвала средно 21,8 точки, 8,9 борби и 6,5 асистенции на мач, докато играе за гимназиалния си баскетболен отбор.

Освен това тя беше обявена за играч на годината в Аризона 5A, след като отбеляза 2282 точки в кариерата си. По-късно тя започва да играе колежански баскетбол за Fresno State Bulldogs.

Хейли постави рекорд за първокурсници с 31 точки в един мач във Фресно Стейт. По-късно тя се състезава в редица баскетболни първенства. Хейли Кавиндър и нейната сестра подписаха договори за одобрение с Boost Mobile и Six Star Pro Nutrition на 1 юли 2021 г. Те бяха разрешени от NCAA.

Нетна стойност на Хейли Кавиндър

Колко богата е Хейли Кавиндър? Според източници, Хейли Кавиндър има нетна стойност от милиона до милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Близнаците Кавиндър са изключително алергични към морски дарове. Те презират яденето на омар.
  • В канала си в YouTube тя публикува предимно влогове и видеоклипове, свързани със здравето.
  • Нейният официален акаунт в TikTok има повече от 3,3 милиона последователи (към юли 2021 г.).
  • Тя обича да пътува до нови места с приятелите и семейството си.

Популярни Публикации