Хейли Дасович - Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера

Хейли Дасович е филипинско-американска влиятелна личност в социалните медии със своя vlog сайт, Хейли Дасович. Хейли Дасович, която има над 522 хиляди абонати, често се обръща към филипинското общество. Научете повече за Хейли Дасович Биография, възраст, Wiki, кариера, нетна стойност, височина, тегло, връзка и факти

Бързи факти

Истинско име Хейли Дасович
Псевдоним Хейли
Известен като Влогър, инфлуенсър в социалните медии
Възраст 31-годишен
рожден ден 3 март 1990 г
Родно място Сан Франциско Калифорния
Знак за раждане Риби
Националност Филипино-американски
Етническа принадлежност хърватско-ирландско-филипински
Религия N/A
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Запознанства/гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K – милион
Хоби N/A
Марки N/A

Биография на Хейли Дасович, възраст, семейство, братя и сестри и образование

Коя е Хейли Дасович? Родена е на 3 март , 1990 г., в Сан Франциско, Калифорния, като Риби. Хейли Дасович е на 30 години от 2021 г. Баща й, Стив Дасович, е хърватско-ирландски търговски моряк, а майка й, Чари Дасович, е филипински интериорен дизайнер. Освен това е племенница на водещата на новините на ABS-CBN Карън Давила. Тя е отгледана в Новато, Калифорния, северно от Сан Франциско, с брат си Уил Дасович, който също е YouTuber. Освен това пълното й име е Хейли Лисинг Дасович.

Уил Дасович, нейният брат, обяви, че е бил диагностициран с рак на дебелото черво в стадий III и че е завършил последния си цикъл на химиотерапия в началото на януари 2018 г. Освен това той обяви, че няма рак в началото на февруари 2018 г. Уил Дасович обяви връзката си с Алодия Госиенгфиао, филипински косплейър, модел, телевизионен водещ, музикант, пианист и актриса, на 14 февруари 2018 г.По същия начин тя е от филипинско-американски произход и от хърватско-ирландско-филипински етнос. По отношение на училище, тя е завършила UC Davis със степен по международни отношения.

 Височината на Хейли Дасович

Хейли Дасович (източник: Instagram)

Хейли Дасович Височина, тегло и измерване на тялото

Красивата YouTuber и влогърка Хейли Дасович стои на великолепна височина и тежи перфектно. Тя също има безупречна физика, лъскава черна коса и пронизващо ясни сини очи. Тя все още не е разкрила точните си мерки, като височина, тегло или други характеристики на тялото. Косата й често е боядисана в различни нюанси на русо, прасковено и други пастелни цветове.

Хейли Дасович Професия, кариера и стил на живот

По отношение на личния си живот Хейли Дасович първо работи в технологичната индустрия в Сан Франциско. В свободното си време тя започва да прави записи на своите пътувания, здравословни и физически упражнения и уникални места в района на залива. Скоро след това тя започва да изразява своите преживявания чрез своите пътнически материали, които показват истинската й любов.

По същия начин тя стартира свой собствен канал в YouTube и публикува първия си филм, Exploring Turkey (Traveling Europe/Asia), на 5 юли 2016 г. Тя сподели видеоклип на нейното визуално изразяване за пътуване, нейния личен акцент и любовта й към културата. Освен това тя е необвързана личност, нетрадиционна и дръзка в стремежа си към сравними житейски преживявания чрез своите ориентирани към пътуването материали.

По същия начин нейните правдиви истории се фокусират върху насърчаването на зрителите й да надхвърлят нейните тронове и да правят нови неща. Хейли призовава своите фенове да пътуват внимателно в различни аспекти на живота, за да имат по-истинско, смислено изживяване. Тя също така е публикувала влог за празника на семейството си в канала си в YouTube.

Тя също е споделяла видеоклипове с кавъри на The Nearness of You, Hang от Rihanna (кавър) и Heart on the Brain (кавър). СПРАВЯНЕ С ИЗМАМИ С ТАКСИТА В МАНИЛА (ФИЛИПИНИ) е един от най-любимите й видеоклипове с над 1 милион гледания. Други нейни добре познати видеоклипове включват My Brother Has Cancer, ШОКИРАЩ ДНК ТЕСТ, My Filipino Mom (Living in the Philippines), My Response to the Taxi Scam Incident и още няколко.

Тя дори стартира сайт в Instagram, където получи много внимание за снимките си от пътуване. В профила си в Instagram тя описва себе си като YouTuber за пътувания, технологии и начин на живот, който всяка седмица публикува световни приключения.

Нетна стойност и приходи на Хейли Дасович

Колко струва Хейли Дасович? По отношение на приходите на Хейли Дасович, тя е YouTuber за пътувания, технологии и начин на живот, която е натрупала значително състояние от работата си. Според статистиката й в YouTube, тя е качила 169 видеоклипа за повече от 19,4 милиона гледания, което поставя приходите й в YouTube на около k.

Нейното нетно състояние се оценява на между 100 000 и 1 милион долара към 2021 г. По същия начин тя води луксозен начин на живот, докато пътува из различни страни.

 Хейли Дасович нетна стойност

Хейли Дасович (източник: Instagram)

Състояние на гадже и връзка на Хейли Дасович

Кой е гаджето на Хейли Дасович? По отношение на състоянието на новата връзка на Хейли Дасович, тя е необвързана. Тя не се е омъжила и той няма дете. Сега тя живее ергенския си живот, докато се скита по света и работи върху бъдещето си. Освен това, Хейли може да търси мечтания си партньор, с когото да работи в бъдеще.

Тя обаче беше представена в канала на Даниел Марш в YouTube във видео, озаглавено I FINALLY MET GHALEY'S BOYFRIEND!! – (Изследване на Сеул, Южна Корея) и няколко други. Освен това тя не се е интересувала от разколнически действия и е водила ясна отчетност.

 Инфографика за биография на Хейли Дасович

Биография на Хейли Дасович

Социални медии (Facebook, Twitter, Instagram)

Хейли Дасович е инфлуенсър в социалните медии, известен в мрежи като Instagram, Facebook, Twitter и YouTube. Тя е натрупала значителна база от фенове. Тя има над 231 хиляди последователи на фенове в Instagram и носи името @haleydasovich.

По същия начин тя е спечелила приблизително 66,2 хиляди последователи в Twitter и повече от 202 хиляди последователи във Facebook. Тя вече има едноименен канал в YouTube с над 522 хиляди абонати.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хейли Дасович (@haleytakesontheworld)

Факти

 • Хейли Дасович ще бъде на 31 години през 2021 г.
 • Тя е родена на 3 март 1990 г. в Сан Франциско, Калифорния.
 • Нейният слънчев знак е Риби.
 • Уил Дасович, нейният брат, обяви, че е бил диагностициран с рак на дебелото черво в стадий III и че е завършил последния си цикъл на химиотерапия в началото на януари 2018 г.
 • Според статистиката й в YouTube, тя е качила 169 видеоклипа за повече от 19,4 милиона гледания, което поставя приходите й в YouTube на около k.
 • Нетната й стойност се оценява на между 100 000 и 1 милион долара
 • Тя не се е омъжила и той няма дете.
 • Сега тя живее ергенския си живот, докато се скита по света и работи върху бъдещето си.

Популярни Публикации