Хедър Стаал- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Хедър Стал е съпруга на Джордан Стаал, играч от канадската НФЛ. Нейният обожаващ съпруг е професионален център по хокей на лед и капитан на Каролина Хърикейнс от Националната хокейна лига.

Бързи факти

Пълно име: Хедър Стал
Дата на раждане N/A
Място на раждане N/A
Възраст N/A
Пол: Женски пол
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 22 юни 2012 г
Съпруг Джордан Стийл
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Нетна стойност N/A

Биография на Хедър Стал

Хедър Стал е красивата и подкрепяща съпруга на канадския играч от НХЛ Джордан Стаал, капитан и център на Каролина Хърикейнс. Въпреки това медиите не знаят друга информация за нейния личен живот или детство.

Съпругът й, от друга страна, е роден на 10 септември 1988 г. в Тъндър Бей, Канада. Той израства, играейки малък хокей за организацията Thunder Bay King AAA в нейния роден град. Хенри Стал е името на баща му, а Линда Стаал е името на майка му. Ерик Стаал, Марк Стаал и Джаред Стаал са тримата му братя.Височина, тегло на Хедър Стал

Хедър Стал, любящата съпруга на играч от НФЛ, е безспорно привлекателна и красива. Точните й данни за измерване на тялото все още не са известни. Тя обаче има прекрасна усмивка, руса коса и светлокафяви очи.

 Хедър Стал

Хедър Стал със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата й, Хедър Стал не харесва медиите за кариерата си. Нейната професия е неизвестна. Съпругът й е специалист. Започва да играе за Thunder Bay King AAA. В началото на 2004-2005 г. той играе два сезона в OHL. Той е втори сред северноамериканските скейтъри в драфта за влизане в НХЛ през 2006 г., зад само Ерик Джонсън от Minnesota Golden Gophers.

Той беше третият от четиримата братя Стаал, които влязоха в НХЛ, след Ерик и Марк, и двамата втори в общото класиране. На 2 октомври 2006 г. той подписа тригодишен начален договор с Пингвините и премина от юноша в НХЛ на 18. На 12 октомври 2006 г. той отбеляза гол срещу Рейнджърс.

Staal и неговите съотборници играха в NHL YoungStar Game през 2007 г. На 10 февруари 2007 г., на 18 години, той отбеляза първия си хеттрик в НХЛ срещу Торонто Мейпъл Лийфс. Стаал дебютира с отбора на Канада в Москва през 2007 г. Той помогна на Канада да победи Финландия с 4-2 на финала с брат Ерик.

На 22 юни 2012 г. той беше променен на Каролина. На 1 юли 2012 г. той подписа 10-годишен договор за 60 милиона долара с Hurricanes. През декември 2018 г. той отиде на LTIR. (LTIR). Пет гола и шест асистенции в 27 мача преди контузията му. Той се завърна на 23 февруари 2019 г., но загуби финала на Източната конференция. Датата е 12 април 2021 г.

Нетната стойност на Хедър Стаал

Нетната стойност на Хедър Стал е в неизвестност поради липса на информация за нейния професионален живот. Тя е майка на три деца, така че може да е заета със семейството си.

Джордан Стал, от друга страна, е натрупала състояние чрез своята упорита работа и блясък. Към октомври 2022 г. се очаква нетната му стойност да бъде около 1,5 милиона долара.

Хедър Стал Съпруг, брак

Хедър Стал и съпругът й Джордан Стаал са женени от 15 години. Тя се омъжи за Джордан Стаал на 22 юни 2012 г. Двамата са родители на три дъщери и един син. Освен това съпругът й има поне една предишна връзка.

Популярни Публикации