Хедър Чайлдърс - биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Хедър Чайлдърс е американски четец на новини и репортер, който е извикал Барак Обама. Хедър Чайлдърс също е известен журналист. Освен това Хедър работи като водеща на новини за Fox News.

Бързи факти

Пълно име: Хедър Чайлдърс
Дата на раждане: 07 януари 1969 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност и журналист
Държава: НАС
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Запознанства Том Збан
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 37-25-36
Родно място Шарлот
Националност американски
образование Университет на Северна Каролина

Биография на Хедър Чайлдърс

Хедър Чайлдърс е родена в Шарлот, Северна Каролина, на 07 януари 1969 г. Нейната зодия е Козирог и е от американска националност. Сега тя е жена на петдесет години. Хедър е израснала в родния си град с баща си. Чайлдърс претърпява злополука, когато е на шестнадесет, което изисква години медицински грижи. По същия начин, през 1964 г., тя катастрофира със своя Chevrolet Corvair в дърво на Queens Road West, което налага години на реконструктивна лицева и орална хирургия.

Хедър посещава основното училище на Шарън. Завършва гимназия Майерс Парк през 1987 г. След това се записва в Университета на Северна Каролина, Чапъл Хил, за да следва бакалавърска степен. Освен това тя получава бакалавърска степен от Университета на Англия.Височина и тегло на Хедър Чайлдърс

Хедър е висока 5 фута 9 инча и тежи 64 килограма. Косата й е светло руса, а очите й са сиви. За сравнение, измерванията на тялото на Хедър са 37-25-36 инча. Въпреки автомобилна катастрофа на 16-годишна възраст, която доведе до множество лицеви операции, Хедър Чайлдърс спечели конкурса за красота на 24-годишна възраст, след като беше избрана за мис Шарлот Мекленбург през 1993 г.

кариера

Професионалната кариера на Хедър започва през 1992 г. с Хедър Чайлдърс по WCNC-TV в Шарлот като продуцент или репортер. Освен това Чайлдърс работи като водещ през делничните дни и след това като директор на новините за WFXL, филиал на Fox в Олбъни, Джорджия. Хедър се присъединява към WLOS-TV, филиал на ABC в Ашвил, Северна Каролина, през 1999 г.

Хедър работи като водеща на новини за News 14 Caroline в продължение на осем години, започвайки през 2002 г. През есента на 2010 г., като репортер с обща задача, тя посети Fox News Channel. Хедър Чайлдърс беше водеща в новинарския щаб на Америка през август 2011 г. Чайлдърс също е един от двамата ротационни домакини за Fox News Channel и Friends First, заедно с Хедър Науерт. През април 2012 г. тя предизвика възмущение с туит в акаунта си в Twitter.

Освен това тя включи връзка към статия от www.godfatherpolitics.com titled Did Obama Campaign Threaten Chelsea Clinton’s Life? Освен това статията на Барак Обама информира семейството на Клинтън, че истината за свидетелствата за раждане на Обама е била заличена. Освен това тя заяви, че е потърсила мнение в отговор на критика към туита. Освен това FOX съобщава, че последната централа на FNC America е била закотвена между 2011 и 2013 г.

Хедър Чайлдърс Нетна стойност

Хедър работи в медийната индустрия повече от 24 години. Тя не разкри заплатата си, но се оценява на между 120 и 280 хиляди долара на година. Нетното състояние на Хедър също е 4 милиона долара. В момента тя е наета от Fox News като водеща на новини.

Хедър Чайлдърс Съпруг, брак

Хедър е необвързана. Тя се среща с бившия играч на Virginia Teach Том Зибан, футболист. Хедър Чайлдърс също използва Instagram, за да споделя негови снимки с приятеля си. Според докладите Чайлдърс се среща с него от 2016 г. Том Зибан, гаджето на Хедър Чайлдърс, е рентгенолог в Шарлот. Освен това те все още не са се оженили.

Тя също е отдадена на баща му. Тя е запален приключенец, който обича да пътува, туризъм, рафтинг, преходи и разходки по плажа. Твърди се, че Чайлдърс е излизала с Рик Карлсън, но тя не е направила връзката си публично достояние. Тя е горещ поддръжник на президента Доналд Тръмп и сподели няколко снимки с него на страницата си в Instagram.

Популярни Публикации