Heavenly и Contessa се сблъскват заради материала на YouTube канала на Heavenly относно Married to Medicine

Married to Medicine направи премиера на нов епизод на Bravo в неделя, 31 юли 2022 г., от 21:00 ч. ЕТ. Популярната програма проследява живота на седем жени, които или работят в медицинския сектор, или имат съпрузи, които го правят. Докато жените балансират живота си и преговарят за лични и професионални отношения, на зрителите се предлага достатъчно драма. Намесата на Heavenly тази седмица не мина добре, както се вижда от битката й с Contessa. Хевънли напусна дома на Контеса и имаше емоционален изблик в резултат на нейната намеса.

Материалът на канала на Heavenly в YouTube предизвика разногласия сред жените от Married to Medicine. Contessa, Toya и Simone подготвиха интервенция за Heavenly относно материала, в който тя разкрива факти от личния живот на други жени, за да получи повече последователи в профила си в социалната мрежа. Междувременно поддръжниците бяха разделени по темата. Докато някои смятаха, че Heavenly разкрива само неща, които са публични, някои смятаха, че разкриването на брачните проблеми на Contessa в нейния канал не е най-добрата идея.

В последния епизод на „Женени за медицина“ какво се случи между Хевънли и Контеса?

Contessa и Heavenly се сблъскаха заради разказа на Heavenly, че Contessa е недоволна от брачните си проблеми. Това доведе до спор между двамата, в който Хевънли беше наказан за това, че има мнение за брак, който е продължил повече от 15 години. Тъй като спорът става все по-разгорещен тази седмица, се предвижда още драма в следващите епизоди. Намесата на Контеса, Симон и Тоя за Heavenly не мина добре в тазседмичния епизод на Married to Medicine. Хевънли се почувства измамена и наранена, когато беше обвинена, че използва канала си в YouTube, за да обсъди личните притеснения на жените, за да получи повече последователи и абонати.  графиня

Докато жените подготвяха презентация за интервенцията, Хевънли само се засмя на всички проблеми, което подразни Контеса. Контеса очакваше Небесната да съжалява, че говори публично за жените, но когато не го направи, Контеса беше доста разстроена. Когато Джаки отиде да говори с Хевънли, тя й каза, че грижата на Контеса трябва да бъде за съпруга й, а не за нея. Тя просто го направи, тъй като всичко вече беше наяве. Хевънли обясни, че тя и Контеса никога няма да могат да преодолеят различията си и да станат приятели.

Феновете имаха смесени чувства относно враждата на Heavenly и Contessa.

Кавгата на Хевънли и Контеса раздели феновете. Много хора смятат, че Контеса трябва да бъде унизена от поведението на съпруга си, а не от Небесния, тъй като последният просто е говорил за това, което е било известно преди. Някои, от друга страна, наказаха Небесния за клюки за личния живот на Контеса.

Какво друго се случи в епизода на „Женени за медицина“ тази седмица?

Едночасовият епизод на „Женени за медицина“, сезон 9, беше пълен с драматични събития, включващи членове на актьорския състав. Официалният синопсис за епизод 4, озаглавен Party Foul, е както следва:

Небесната се бори с коригирането на навиците си; Контеса трябва да реши дали да се откаже от едно от най-близките си приятелства; Анила се стреми да балансира между работата и децата си и партито на Анила и Киран за Хелоуин се проваля.

Анила се бореше да се грижи за децата си без помощта на бавачката си, мис Гомез, с която по-рано се беше сбогувала емоционално. Мис Гомес беше изключително близка със семейството и се грижеше за децата като за свои. Риалити звездата говори за отглеждането на децата си с майка си и отразявайки собственото си детство.

  графиня

Симон и Сесил организираха парти за Хелоуин, което предизвика спор между двамата. Една шега на семейство Саджа раздразни съпруга на Тоя Юджийн, което доведе до конфронтация между него и семейство Саджа. Шоуто завърши много трудно, като битката ще бъде подновена следващата седмица. Всеки епизод на Married to Medicine става все по-вълнуващ и феновете ще трябва да продължат да гледат, за да разберат какво още ги очаква този сезон. Жените със сигурност ще имат повече дрязги, което ще доведе до повече драма за зрителите. Само времето ще покаже дали Contessa и Heavenly ще успеят да се помирят или ще се разделят по време на сезона.

Популярни Публикации