HeartHez- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

HeartHez е социална медийна личност, базирана в Канада. HeartHez е добре известен в YouTube като „HeartHez“ с над 235 хиляди абонати. По същия начин тя е добре позната в този канал със своите видеоклипове с предизвикателства и сесии с въпроси и отговори. Знайте всичко за HeartHez Wiki, HeartHez възраст, HeartHez Гадже, HeartHez Нетна стойност, HeartHez Кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Хедър
Дата на раждане: 30 септември 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Канада
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Запознанства Бен Трембле
Нетна стойност 17 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Студент

Биография на HeartHez

HeartHez е роден на 30 септември 2000 г. и сега е на двадесет години. Нейният интернет адрес е „HeartHez“, а собственото й име е Хедър. По същия начин тя е родена в края на септември и е Везни. Хедър също е родена в Канада и е канадски гражданин. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнически произход и религия, тя е кавказка и християнка. Що се отнася до семейната й история, Хедър е предпазлива и не е направила семейната си информация публична. По същия начин в медиите няма информация за нейното семейство или приятели.

Що се отнася до нейните интереси и предпочитания, Хедър е голям фен на Хари Стайлс. По същия начин тя има фетиш за сладък декор на стая и се радва да декорира дома си с прекрасни дизайни на стаи. Освен това Хедър завършва гимназия на 30 юни 2018 г. По същия начин тя в момента е записана като студентка.Височина и тегло на HeartHez

Зашеметяващият Youtuber е висок 5 фута 10 инча (70 инча). По същия начин тя има стройна и стройна физика. Въпреки това нейното тегло и жизненоважни статистики все още не са публично достъпни. На пръв поглед тя изглежда със светла кожа, пленителни сини очи и руса коса.

кариера

Хедър е професионална личност в социалните медии, която притежава канал в YouTube. Нейният канал в YouTube, „HeartHez“, има 235 000 абонати, откакто стартира на 8 октомври 2012 г. По същия начин Хедър използва този канал, за да споделя предимно ежедневния си начин на живот, видеоклипове за тагване на гаджета, видеоклипове за реакции и въпроси и отговори. По подобен начин най-ранният й видеоклип датира чак от 25 септември 2013 г. Тя има 145 000 гледания на публикацията си *I MADE IT INTO SPA!* ПРОСЛУШВАНЕТО НА ХЕДЪР ЗА СЕДЕМ БЛЕСТЯЩИ ТВИНКИ! След това тя публикува второ видео, озаглавено „TMI TAG!“ на 19 февруари 2014 г., което в момента има 29 хиляди гледания. По същия начин нейният първоначален видеоклип съдържа етикета Bestfriend, както и секции за очакване срещу реалност, въпроси и отговори и свързани видеоклипове.

Освен това Хедър има канал в YouTube с над 15 милиона гледания. Освен това, най-популярният видеоклип на канала е „ПОДГОТВЯМЕ СЕ: ПЪРВИ ДЕН НА ПЪРВАТА ГОДИНА СРЕЩУ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА“. Този видеоклип е качен на 18 август 2018 г. и в момента има над 2,1 милиона гледания. Другите й популярни видеоклипове включват „ПАЗАРУВАНЕ НА СТАИ В КОЛЕЖА 2018!“, „МОЯТА УЧИЛИЩНА СУТРИННА РУТИНА!“ и „ВЛОГ НА ПЕРВОУЧЕНИЦА В КОЛЕЖА!“.

Освен това Хедър е популярна в други социални медийни платформи като Tiktok и Instagram. По същия начин, тя от време на време е модел и си сътрудничи за одобрения на марки с няколко модни акаунта в Instagram.

Нетна стойност на HeartHez

Хедър е лайфстайл влогър в YouTube , което допринася за нейната нетна стойност и приходи. По същия начин тя е спечелила респектираща сума пари чрез кариерата си в социалните медии. По същия начин той си сътрудничи с множество марки и спонсори, които допринасят значително за нейните приходи. По отношение на нетната стойност, този канадски Youtuber се оценява на около 17 000 долара към 2022 г. В медиите обаче няма информация за стойността на нейните активи.

HeartHez Гадже, Запознанства

Хедър е прав и във връзка. В момента тя се среща с Бен Трембли, колега YouTuber и влиятелен човек в социалните медии. Те се срещат от дълго време и са напълно влюбени един в друг. Освен това той често се появява в нейните видеоклипове в YouTube и двамата често си сътрудничат в многобройни видеоклипове и тагове за двойки.

Популярни Публикации