Хазал Кая - Всичко, което трябва да знаете за нея

Лейла Хазал Кая , по-известна като Хазал Кая, е турска актриса. Тя е добре известна с ролята си на Фериха Йълмаз, бляскава дъщеря от домакинство с ниски доходи, в турския телевизионен сериал Adini Feriha Koydum през 2011 г. Сериалът имаше един от най-високите телевизионни рейтинги в Турция.

Бързи факти

Пълно име Хазал Кая
Първо име Хазал
Фамилия Така
Професия актриса
Националност Турски
Град на раждане Истанбул
Държава на раждане Турция
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Женен
Съпруг Али Атай
Без деца 1
Дата на раждане 1 октомври 1990 г
Възраст 31 години
Дата на брак февруари 2019 г

Биография на Хазал Кая

Хазал Кая е родена в Истанбул, Турция на 1 октомври 1990 г. Родителите й са били основните й грижи, а баща й и майка й са адвокати. Нейният етнос е турски.

Родителите на Хазал се разделят, когато тя е само на седем години. Тя няма братя или сестри. Въпреки развода на родителите си, тя никога не е била без тяхната любов и привързаност. Започва да учи балет и цигулка в ранна възраст. Тя започва кариерата си в реклами и се появява в безброй реклами за Nescafe и други турски фирми.  Хазал Кая

Бракът на Хазал Кая (Източник: Instagram)

Хазал Кая гадже, бивш

Тя е омъжена дама. През февруари 2019 г. тя се омъжи за Али Атай. Той е известен турски актьор, музикант и режисьор.

Ебру Кансиз е името на бившата съпруга на съпруга й и те се разделят през 2013 г. след пет години брак. Преди да се оженят, двойката излизаше няколко години. Семейният живот на двойката върви добре и те изглеждат идеални един за друг.

Тя е поразена от новото си семейство. Половинката й публикува техни сватбени снимки в Instagram. На 30 юли 2019 г. тя сподели свое селфи с бебешка подутина. Така че няма съмнение, че първото им дете е на път. Тя очаква с нетърпение първото си дете. Хейзъл е доста активна в социалните медийни платформи, включително Facebook, Instagram и Twitter. В момента тя има над 4,5 милиона и 802 хиляди последователи съответно в своите акаунти в Instagram и Twitter. Нейният съпруг, сам по себе си знаменитост, е на двайсет. Той е роден през 1976 г. и през 2020 г. ще навърши 43 години. На 20 април ще навърши 20 години. Роден е в турския град Ризе.

Хазал Кая Нетна стойност

Тя печели много пари и има много пари в банковата си сметка. Съобщава се, че нетната стойност на Хейзъл е повече от 2 милиона долара , но тази цифра не е точна.

Истинската й нетна стойност и заплата все още не са разкрити. Точната й нетна стойност и заплата се разследват и ние ще предоставим актуална информация възможно най-скоро. Тя е една от най-добре платените актриси в Турция. Нетната й стойност бързо се разраства. Тя изкарва прехраната си от изпълнителската си кариера. Досега тя се е появявала в редица филми и телевизионни предавания. На 16-годишна възраст започва актьорската си кариера в сериала Genco.

Тя се появява както в музикални клипове, така и в реклами. Досега тя е получила редица значими награди и отличия. През 2015 г. тя беше единственият турски лауреат на престижните награди „Lebanon Awards“.

Хейзъл е модерна звезда и великолепна актриса в Турция. Тя страда от диабет. Тя трябва да следи диетата си и да се бори с болестта. Когато първоначално научила за диабета, тя изпаднала в дълбока меланхолия, но успяла да се изтръгне от нея. Диабетът я накара да напълнее, което се отрази зле на имиджа й. Сега тя се храни и живее по здравословен начин, което помага в управлението на нейното заболяване.

Височина тегло

Тя е висока 5 фута 3 инча. Сегашното й тегло е приблизително 52 кг.

Популярни Публикации