Хауърд Крейн- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Хауърд Керин е известен отоларинголог, пластичен хирург и бизнес ръководител от Съединените американски щати. Освен това Хауърд Керин е добре известен като съпруг на Аши Байдън и зет на Джо Байдън, вицепрезидент на Съединените американски щати.

Бързи факти

Пълно име: Хауърд Дейвид Керин
Пол: Мъжки
Професия: Американски отоларинголог
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 юни 2012 г
Съпруга Ашли Байдън
Нетна стойност - милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Чери Хил, Ню Джърси
Националност американски
Религия еврейски
образование Университет Томас Джеферсън
баща Стенли Керин
Майка Бъни Липнер Керин

Биография на Хауърд Керин

Хауърд Дейвид Керин е роден в Чери Хил, Ню Джърси, през 1966/1967 г. (54 години). Стенли Крейн, неговият баща, е изпълнителен директор на застраховането и бивш директор на маркетинга на Aetna (управлявана от Америка компания за здравеопазване). Освен това майка му е Бренда Ферне, псевдоним Бъни Липнър. Керин е асистент по кардиология в университетската болница Купър.

Той е американски гражданин и евреин. Освен това сексуалната му ориентация е хетеросексуална. Той е роден и израснал в богато и изискано семейство. По същия начин той се състезава в CowTown, седмично лятно състезание, по време на младостта си. По същия начин, на 16-годишна възраст, той става доброволец като пожарникар.По отношение на образованието той произхожда от добре образовано семейство. Посещава местно училище в Ню Джърси, САЩ, където завършва образованието си. Той беше талантлив и брилянтен студент, който желаеше кариера като лекар. Като начало той получава бакалавърска степен по биология и магистърска степен по невронауки от университета Рутгерс. По същия начин той спечели още една докторска степен от Университета по медицина и дентална медицина в Ню Джърси.

Той получава диплома по клетъчна биология и биология на развитието от Медицинското училище Робърт Ууд Джонсън през 1996 г. Освен това получава медицинска степен от университета Томас Джеферсън през 2000 г. След това той завършва стаж по спешна медицина, обща хирургия и ординатура по отоларингология в Джеферсън. Накрая той успешно завърши стажа си. Завършил е Медицинския колеж на Вирджиния със сертификат по пластична и реконструктивна хирургия на лицето.

Височина и тегло на Хауърд Керин

Той е надарен човек с безкористно поведение. Освен това той е висок приблизително 5 фута 10 инча и тежи 72 килограма. Освен това той има кафяви очи и кафява коса. В момента точните подробности за измерванията на тялото му се пазят в тайна.

кариера

В началото на кариерата си той е сертифициран отоларинголог, който специализира в лицева и реконструктивна хирургия. В момента Хауърд е асистент и доктор по отоларингология в университетската болница Томас Джеферсън във Филаделфия. От 2007 г. работи като професор. По подобен начин той е бил старши директор по здравна политика и иновации в Центъра за ракови заболявания на Сидни Кимъл от 2016 г.

Центърът за лицева и естетична хирургия Herbert Ken е основан от Krein. Той е мъдър човек, който преди това е работил в Startup Health като главен медицински директор. Той също така служи като стратегически клиничен съветник за международно цифрово здравеопазване на това място. Това е компания за мъдрост, рисков капитал и здравни технологии, като неговият брат е главен изпълнителен директор.

Като зет на президента, той служи в борда на директорите на Инициативата за борба с рака на Байдън от 2017 г. до 2019 г. Той беше инструмент за развитието и популяризирането на инициативата на Световния икономически форум, както и инвеститор в инициативата. Освен това той беше поканен да говори на Папския съвет за култура и на четвъртата международна конференция на Фондация Римска курия като гост-лектор.

Той беше поканен във Ватикана, за да се обединят за лечение. Той също така е бил съветник на кандидата за президент Джо Байдън по време на пандемията от 2020 г. От март 2020 г. стартиращите здравни грижи предлагат многобройни части от помощ в световен мащаб по време на COVID-19.

Нетната стойност на Хауърд Крейн

Въпреки че е зет на президента Байдън, той има своя собствена професия. Той е много приличен и богат човек, чиято стойност се оценява на между 4 и 6 милиона долара. Ежедневните му разходи и приходи остават неизвестни. Въпреки това той води изключително здравословен и охолен начин на живот със съпругата и семейството си.

Хауърд Керин Съпруга, брак

Керин е съпруг и баща . Той се жени за Ашли Байдън (социален работник), дъщерята на президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън на Съединените американски щати. Двойката започна да се среща през 2010 г. и се ожениха през септември. Той се запозна със семейството чрез полубрата на Ашли, Бо Байдън. След това, на 2 юни 2012 г., двойката се ожени на католическо-еврейска междурелигиозна церемония.

Сватбата се състоя в Грийнвил, Делауеър, в St. Joseph’s on Brandywine. Това се случи в присъствието на равина, католически свещеник. Двойката е заедно от близо девет години, но досега никога не е обсъждала създаване на семейство или деца. В момента те водят щастлив и луксозен начин на живот.

Популярни Публикации