Хасим Рахман младши- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, кариера

Хасим Рахман младши е известен боксьор, медийна личност, спортист и онлайн знаменитост от Балтимор, Мериленд, САЩ. Той е добре известен в нацията като син на Хасим Рахман, известен професионален боксьор.

Бързи факти

Пълно истинско име Хасим Шариф Рахман младши
Известно име Хасим Рахман младши
Псевдоним Златна кръв.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 15 юни 1991 г.
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Професия Боксьор, медийно лице и звезда в социалните мрежи.
Родно място Балтимор, Мериленд, Съединени щати.
Резиденция Лас Вегас, Невада, Съединени щати.
Религия ислям.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Гимназия Бишъп Горман.
Гимназия Дуранго.
Северен Мичигански университет.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Зодия Близнаци.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 3″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 100 кг .

Възраст и ранен живот на Хасим Рахман младши

Хасим Рахман младши беше роден на 15 юни 1991 г , в Балтимор, Мериленд, при родителите си. Живее в Лас Вегас, Невада, САЩ. Той е на 31 години (към 2022 г.). Заради изключителните си способности за игри, той често е наричан „Златна кръв“. Той каза на собствената си страница във Facebook, че след като е завършил основното си обучение, е посещавал гимназия Bishop Gorman за средното си образование. Получава дипломата си за средно образование от гимназията в Дуранго. След това се записва в университета в Северен Мичиган, за да получи бакалавърска степен.

Височина и тегло на Хасим Рахман младши

Хасим Рахман младши е висок 6 фута 3 инча . Тежи около 100 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Хасим Рахман младши

Нетната стойност на Хасим Рахман младши

Колко е нетната стойност на Хасим Рахман младши? Този невероятен боец ​​живее луксозен начин на живот със семейството си. Той живее в прекрасна къща, която е обзаведена със съвременни мебели и експонати. Неговите източници на приходи включват бокс, състезания и други. Нетното състояние на Хасим Рахман младши се оценява на 2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Хасим започва да се занимава с бокс, когато е много малък. Той се стреми да следва стъпките на баща си и да стане известен боксьор. Според източници, той е направил боксовия си дебют на 14 април 2017 г. и оттогава е участвал в редица състезания. Джеймс Макензи Морисън, Стивън Тайнър, Джеймс Джоунс, Ралф Александър, Къртис Хед, Алехандро де ла Торе и много други са сред противниците му. Той ще се състезава срещу Джейк Пол на 6 август 2022 г. (събота). Много хора очакват с нетърпение двубоите им, тъй като двамата са причинили различни проблеми преди тях.

Hasim Rahman Jr. Приятелка и срещи

С кого се среща Хасим Рахман младши? Рахман-младши разкри някои лични данни пред своите почитателки. Нека ви уведомя, че той е посветил цялото си внимание на кариерата си. Прегледахме и акаунтите му в социалните медии, но той никога не е публикувал изображения с приятелите си. В резултат на това статусът на връзката му вече е необвързан. Надяваме се той скоро да разкрие информация за личния си живот на своите почитатели.

Популярни Публикации