Haseena Parker- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Хасина Паркър беше индийска жена гангстер и престъпник, която се наричаше Хасина Аапа, Лейди Дон и други. Хасина Паркър, която се замеси в престъпления, след като съпругът й беше убит, е по-малката сестра на най-търсения дон от подземния свят в Индия, Дауд Ибрахим.

Бързи факти

Пълно име: Хасина Паркър
Дата на смъртта: 6 юли 2014 г
Пол: Женски пол
Професия: Гангстер
Държава: Индия
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Ебрахим Паркър, Исмаил Паркър
Нетна стойност 5000 крори INR
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Мумка, Ратнагири, Махаращра
Националност индийски
Етническа принадлежност Смесени
Религия ислям
баща Ибрахим Каскър
Майка Амина Би
Братя и сестри Dawood Ibrahim, Shabir Ibrahim Kaskar, Iqbal Hasan, Noora Ibrahim, Anis Ibrahim, Sabin Ahmad, Mohammad Humayoon, Mustaqueem Ali, Zaitoon Antuley, Saeeda Parker, Farzana Tungekar, Mumtaz Shaikh
деца Датски Паркър, Алиша Паркър и Кудсия Паркър

Биография на Хасина Паркър

Хасина Паркър е роден през 1959 г. в село Мумка в област Ратнагири в индийския щат Махарастра. Ибрахим Каскар е нейният баща, а Амина Би е нейната майка. Тя има голямо семейство.

Дауд Ибрахим, Шабир Ибрахим Каскар, Икбал Хасан, Нура Ибрахим, Анис Ибрахим, Сабин Ахмад, Мохамед Хумайон, Мустакуим Али, Заитон Антулей, Саеда Паркър, Фарзана Тунгекар и Мумтаз Шейх са имената на кандидатите. Докато тя беше от индийски произход и практикуваше исляма. Освен това той бил от смесен етнос.Що се отнася до официалния й образователен статус, тя може да е завършила някакво официално образование и да е получила образование. Въпреки това няма доклади, потвърждаващи нейното посещаване на учебно заведение.

Смъртта на Хасина Паркър

Хасина Паркър вече не е сред нас. Тя почина на 6 юли 2014 г. в болница Хабиб в Южен Мумбай, Индия. Тя почина от сърдечен арест на 55-годишна възраст, според медицинската документация.

Височина и тегло на Хасина Паркър

Хасина Паркър е много привлекателен и има прекрасен характер. Дамата гангстер беше висока приблизително 5 фута и 2 инча. Тя тежеше 68 килограма. Освен това, числовите диапазони все още не са разкрити, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото. Очите й бяха черни, косата й също черна.

  Хасина Паркър

Хасина Паркър (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата, Хасина Паркър е добре известна в Мумбай като престъпен гангстер. Няма данни кога е участвала в престъпна дейност. Установено е обаче, че тя е била силно повлияна от по-големия си брат Дауд Ибрахим. В момента Дауд е най-търсеният дон от подземния свят в Индия.

Смята се също, че тя е навлязла в престъпния свят след убийството на първия й съпруг, Исмаил Паркър, от бандата на Арун Гаули през 1991 г. Основната работа на тази дама гангстер е била да управлява бизнеса на брат си Дауд Ибрахим в Мумбай. Основните й произведения включват предимно заграбване на земя, изнудване, отвличане, убийство и т.н. По това време жителите на Мумбай бяха изпълнени с ужас.

Дамата гангстер притежава няколко имота в Южен Мумбай, повечето от които са имоти на Бенами. Според докладите тя е притежавала имоти на стойност приблизително 5000 крори индийски рупии. Без нейно разрешение не може да бъде построена сграда или имот.

Освен това, синът й Даниш също участва в бизнеса и й помага при транзакции, но той умира скоро след това в автомобилна катастрофа през 2006 г. „Haseena Parker“, биографичен филм, базиран на историята на нейния живот, също е в процес на разработка. Филмът е с участието на Shraddha Kapoor като Haseena Parker и описва невероятната житейска история на Haseena.

Нетната стойност на Хасина Паркър

Хасина Паркър води щастлив живот със семейството си. Заради славата и богатството, които тя получава от работата си. Освен това общата й нетна стойност е приблизително 5000 крори INR към момента на смъртта й.

Хасина Паркър Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Хасина Паркър, тя беше омъжена. Тя беше омъжена за Ебрахим Паркър. Преди това тя се омъжи за първия си съпруг Исмаил Паркър, но той беше убит в битка от друг гангстер.

Тя беше и майка на три деца. Имената им са Даниш Паркър, Алиша Паркър и Кудсия Паркър. Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола.

Популярни Публикации