Харви Левин - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Харви Левин е роден на 2 септември 1950 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, което го прави на 68 години. Той е Дева, а националността му е американска. Харви е най-известен като телевизионна личност, която се появява във Fox and Friends, Objectified и TMZ Live, както и като продуцент на проекти като The People’s Court, TMZ on TV и The People’s Court. Научете повече за биографията на Харви Левин, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Харви Левин
Професия ТВ личност
Рождена дата 2 септември 1950 г
Родно място Санта Моника, Калифорния, САЩ
Пълно име Камерън Райли Монаган
Зодия Лео
Майка Даян Монаган
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 20 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 11,5 инча (1,82 м)
Тегло 69 кг (152 фунта)
Цвят на очите зелено
Цвят на косата червен

Нетната стойност на Харви Левин 2022 г

Според надеждни източници, Левин има нетна стойност от повече от милиона към 2022 г., които е натрупал чрез работата си в продуцентството и като телевизионно лице. Той не е разкрил никаква информация за своите активи, като къщи и превозни средства, но той е в състояние да се издържа и да бъде финансово стабилен, като работи стабилно.

Харви Левин (Източник: Instagram)Връзки и отношения с Харви Левин

Що се отнася до връзката му, Харви открито се обяви за гей през 2010 г. и през годините след това говори за страха си да не загуби работата си, ако сексуалната му ориентация бъде разкрита. Историята на Харви вдъхнови много хора и Out Magazine го нарече един от най-влиятелните гласове в ЛГБТ Америка. Що се отнася до любовта, Харви има връзка с Анди Мауер, калифорнийски хиропрактик, и двойката изглежда се справя добре заедно.

Детство на Харви Левин

Етническата принадлежност на Харви е кавказка и има сива коса и кафяви очи. Според снимките в интернет Левин има стегната фигура и винаги изглежда добре подреден на събития и по телевизията. Той е роден в еврейско семейство и посещава гимназията Гроувър Кливланд в Резеда, Лос Анджелис, където завършва с отличие през 1968 г. След това Харви се записва в Калифорнийския университет в Санта Барбара, където получава бакалавърска степен по политически науки през 1972 г. преди да продължи да учи в юридическия факултет на Чикагския университет, където получава докторска степен през 1975 г.

Социална медия

Тъй като работи в развлекателната индустрия, Харви естествено е активен в социални медийни платформи като Twitter, където има 646 000 последователи. Един от последните му туитове беше за известния рапър Tyga, за който се твърди, че е ограбил автор на песни за песента му Swipe Meet. Той също наскоро туитна за битка между състезателите на 90-дневния годеник Лариса и Колт. Освен това, той написа в Туитър, БРАТЪТ НА ПАБЛО ЕСКОБАР СЪБРАХМЕ 10 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ИМПИЙЧЪН ТРЪМП… Преди GoFundMe да ни наложи! Освен това Левин често дарява на благотворителни организации, както се вижда от публикация, озаглавена „Желанието на Идън“ си проправи път до TMZ. Моля, помогнете ни да разпространим информацията! tmz.me/jjpTNjL #EdensUnicornWish @fox5dc. Неговите последователи също са възторжени за него, а един фен публикува тяхна обща снимка, изразявайки колко е развълнуван да го срещне.

Професионален живот на Харви Левин

Левин работи като адвокат от декември 1975 до 1996 г., преди да стане известен като телевизионен продуцент и телевизионна личност. Той също така преподава в Юридическия факултет на Университета в Маями и в Юридическия факултет на колежа Whittier.
През 1978 г. той привлече вниманието на медиите с дебата относно Предложение 13 на Калифорния относно данъчната реформа и участва в няколко дебата.

След това Левин започва да пише за Los Angeles Times, където прекарва седем години като сътрудници, и той е домакин на легално радио шоу под псевдонима Doctor Law. Харви започва работа за KNBC-TV през 1982 г. и в крайна сметка прекарва десетилетие там, където е известен със своите разследващи репортажи, най-вече с отразяването си на O.J. Случаят с убийството на Симпсън.

Факти

  1. Той е гей.
  2. Той е активен в социалните мрежи.
  3. Харви харесва канелени кифлички.

Популярни Публикации