Харолд Рейнолдст - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера

Харолд Рейнолдс е бивш бейзболен втори бейзмен от Съединените щати. Харолд Рейнолдс е добре известен с времето си в Сиатъл Маринърс, Балтимор Ориолс и Калифорнийски Ейнджълс в бейзболната лига. След пенсионирането си той работи като телевизионен анализатор за MLB Network и Fox Sports.

Бързи факти

Пълно име: Харолд Рейнолдс
Дата на раждане: 26 ноември 1960 г
Възраст: 61 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: бейзбол втори бейзмен
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кели Браун
Нетна стойност 30 милиона долара
Заплата 500 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата плешив
Родно място Юджийн, Орегон
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование завършва през 2013г
баща Джон Рейнолдс
Майка Лети Рейнолдс
Братя и сестри Доналд Едуард Рейнолдс

Биография на Харолд Рейнолдс

Харолд Рейнолдс е роден на 26 ноември 1960 г., роден е в Юджийн, Орегон, САЩ. Харолд Крейг Рейнолдс е рожденото му име. В момента той е на 61 години. Неговият астрологичен знак е Стрелец. Имената на родителите му са Джон и Лети Рейнолдс. Той е осмото дете в осемчленно семейство. Доналд Едуард Рейнолдс, известен още като Дон, е бивш външен играч и един от неговите братя.

Харолд израства в Корвалис, Орегон. Той имаше тясна връзка с баба си. Харолд е американски гражданин от афро-американски етнос, който приема своята християнска религия много сериозно. Винаги се е интересувал от бейзбол, баскетбол и футбол от дете.Харолд Рейнолдс образование

Харолд Рейнолдс завършва гимназията Корвалис в Орегон през 1979 г. Той е бил член на бейзболния отбор на Американския легион на Корвалис и е посещавал Канадския колеж в Редууд Сити, Калифорния. През 2013 г. получава бакалавърска степен.

Височина и тегло на Харолд Рейнолдс

Той е висок 5 фута 11 инча и тежи 74 килограма. Той също е плешив, със светло лице и тъмнокафяви очи.

  Харолд Рейнолдс

Харолд Рейнолдс (Източник: Pinterest)

кариера

През 2013 г. той беше въведен в тяхната Зала на славата, след като завършва колеж. През 1981 г. той започва да играе в второстепенните лиги. През 1983 г. той е повишен в тройната А лига. Когато Харолд беше в Triple-A, Сиатъл Маринърс го повикаха във висшата лига. Той започва кариерата си в голямата лига със Сиатъл Маринърс през 1985 г. и води Американската лига с 60 откраднати бази през 1987 г. и 1988 г., с 11 тройки. Той носи фланелка номер четири.

През 1896 г. той свири в Пуерто Рико с индианците Маягуез. През 1993 г. Харолд е свободен агент. Той подписва с Baltimore Oracles за една година, преди да се върне в San Diego Padres на 1 януари 1994 г. По времето, когато се пенсионира, той вече е спечелил три златни ръкавици за втората си основна игра.

Той започва да работи за канала ESPN, след като се оттегля от бейзболните лиги, защото иска да бъде част от света на спорта. От 1996 до 2006 г. работи там. След проблемите си с ESPN Network, той се присъединява към MLB като коментатор през юни 2007 г. Той е анализатор за MLB Network от създаването й на 1 януари 2009 г. През 2012 г. той се присъединява към MLB on Fox преди мача.

Нетна стойност и награди на Харолд Рейнолдс

През 2013 г. той получи наградата за цялостно творчество на жребчето, наградата Роберто Клементе през 1991 г. и три награди „Златна ръкавица“.

Той спечели много пари от бейзболната си кариера. По същия начин той изкара добре от кариерата си в излъчването. Годишната му заплата е 0 000,00. Нетната му стойност се оценява на около 30 милиона долара към октомври 2022 г .

Съпруга на Харолд Рейнолдс, брак

Харолд Рейнолдс и Кели Браун се жени през 2004 г. след дълги години връзка. Навремето съпругата му беше професионален модел. София Рейнолдс е дъщеря на двойката.

Популярни Публикации