Harnaaz Sandhu- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Харнааз Сандху е известен индийски моден модел, победител в конкурс за красота, влиятелен човек в социалните медии, актьор, медийна личност и предприемач от Чандигарх, Индия. Той е добре известен в нацията с участието си в многобройни събития за модни модели и конкурси за красота. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Харнааз Сандху, Wiki на Харнааз Сандху, гадже на Харнааз Сандху, запознанства с Харнааз Сандху и още

Бързи факти

Пълно истинско име Харнааз Каур Сандху.
Също известен като Харнааз Сандху.
Псевдоними Нааз.
бонбони.
Известен с Спечелване на Мис Вселена 2021.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Професия Моден модел, Мис Вселена, Влиятелен човек в социалните медии, Медийно лице и Предприемач.
Дата на раждане 3 март 2000 г. (петък).
Място на раждане Чандигарх, Индия.
Сегашен адрес Чандигарх, Индия.
образование Завършил (бакалавър по информационни технологии).
Алма матер Държавно училище Шивалик, Чандигарх
Държавен колеж за следдипломна квалификация за момичета, Чандигарх.
Нетна стойност INR 4-5 Crore (приблизително).
Националност индийски.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
каста Ят.
Религия сикхизъм.
Зодия Риби.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9 1⁄2″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Харнааз Сандху

Харнааз Сандху е роден на 3 март 2000 г , на родители от Чандигарх, Индия. Тя роди добре установено сикхско домакинство. Харнааз е привърженик на сикхизма, според докладите. По отношение на възрастта си Харнааз Каур Сандху е на 21 години (към 2021 г.). Всяка година на 3 март тя духа свещите за рождения си ден. Тя имаше силно желание да бъде модел от малка. По време на гимназиалните си години тя също се състезава в редица състезания по моделиране. Според съобщения в медиите Нааз е завършила държавното училище в Шивалик. След това тя се записва в следдипломния държавен колеж за момичета в Чандигарх. Тя завършва с отличие тази институция, получавайки бакалавърска степен по информационни технологии. След това Харнааз започва професионална кариера на модел. В този бизнес тя спечели значителна база от фенове.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Harnaaz Sandhu е висок 5 фута 9 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Харнааз Сандху

Харнааз Сандху

Harnaaz Sandhu Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Harnaaz Sandhu? Харнааз Сандху, известен моден модел, печели добре през цялата си кариера. Нейната прогнозирана нетна стойност към октомври 2022 г. е около INR 4-5 Crore (приблизително). Тя също така прави допълнителни пари от спонсорство на марката. Тя обича да носи маркови дрехи.

кариера

Харнааз започва кариерата си на модел. Участвала е в редица състезания и конкурси за моделиране. Според Wikipedia тя започва да участва в конкурси като тийнейджър. През 2017 г. тя беше коронясана за Miss Ferozepur 2017. Не само това, но тя беше обявена за Miss Chandigarh 2017 на Times Fresh Face през 2017 г. След една година тя коронова Miss Max Emerging Star India през 2018 г. Тя стана известна, след като беше коронована за Femina Мис Индия Пенджаб 2019. След това тя се състезава във Femina Miss India, завършвайки в топ 12.

Не само това, но Нааз също се е състезавала в няколко конкурса за красота като Sephora Miss Glamourous Look ’19, Miss Chandigarh и други. Харнааз Сандху стана известна, след като беше обявена за една от Топ 20 финалистки на Miss Diva 2021 на 23 август 2021 г. Sandhu беше коронясана за Miss Diva Universe 2021 благодарение на своите умения и упорит труд. Адлайн Кастелино, напускащата титла, я короняса. След това тя започна да тренира за следващото си състезание за моделиране.

Harnaaz Sandhu Гадже и срещи

С кого се среща Харнааз Сандху? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Сандху се държи на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е влизала в полемики.

Популярни Публикации