Харлан Хил - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Харлан Хил е предприемач, консултант по връзки с обществеността, републикански политически консултант и автор от Съединените щати. Харлан Хил е разработчик на софтуер с опит в дигиталната стратегия. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Харлан Хил възраст, Харлан Хил Съпруга, Харлан Хил нетна стойност, Харлан Хил Хайт, Харлан Хил Кариера , и още

Бързи факти

Пълно име: Харлан Хил
Дата на раждане: 12 ноември 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: предприемач, връзки с обществеността, републикански политически консултант и автор
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Рейчъл Маца
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 40-28-36 инча
Родно място Чарлстън, Южна Каролина
Националност американски
образование Католическият университет на Америка, Вашингтон, окръг Колумбия
Майка Тереза ​​Закари Хил
Братя и сестри един (брат: Бренан Хил)

Биография на Харлан Хил

Харлан Хил е роден на 12 ноември 1990 г . Той е родом от Чарлстън, Южна Каролина, САЩ. Той е на 30 години и е зодия Скорпион. Баща му е бизнесмен, чието име не му е известно. Тереза ​​Закари Хил е същото като името на майка му.

Той има брат на име Бренан Хил, според докладите. В Чарлстън, Южна Каролина, той посещава училище Портър-Год. По-късно той посещава университета Джордж Вашингтон във Вашингтон, окръг Колумбия, и Католическия университет на Америка във Вашингтон, окръг Колумбия.Височина и тегло на Харлан Хил

Хил е висок 5 фута 6 инча и тежи около 70 килограма. Това лице има номер на обувката 9 (UK). Очите и косата му са кафяви на цвят. Неговите измервания на гърдите, талията и бедрата са 40-28-36 инча. И бицепсите на този човек са дълги 15 инча.

кариера

Хил влезе в политиката млад. През 2007 г. той стажува за депутата от Британската консервативна партия „Бил Уигин“, докато все още е в колежа. „Колин Елдридж“ беше неговият стаж през 2008 г. Следващото лято той работи в „Код и политика“

През 2012 г. е основана Indigo Strategies. Фокусирана върху политиката агенция за дигитална реклама, социални медии и видео продукция в окръг Колумбия. Организацията също е работила с европейски и американски политици. През юни 2014 г. той напуска Indigo Strategies, за да създаде TallyVoting, компания за хардуер и софтуер за система за гласуване.

През юни 2015 г. компанията затвори. След това той става ръководител на продукта в Headliner Labs в Ню Йорк. Той влезе в политиката след една година в Headliner. През юли 2016 г., три месеца преди изборите на Тръмп, тя стана сурогат на Тръмп.

Бърни Сандърс сформира Демократите за Тръмп, след като загуби предварителните избори на Демократическата партия през 2016 г. от Хилъри Клинтън. Използвайки социалните медии и телевизията, той убеди демократите да подкрепят Доналд Тръмп през ноември 2016 г.

В началото на 2017 г., след победата на Тръмп, той се присъедини към Консултативния съвет Тръмп-Пенс 2020. През май 2017 г. той се присъедини към Консултативния съвет на избирателната комисия на Тръмп. Той стана президент/управляващ партньор на „The Logan Circle Group“ през юни 2016 г. Той все още е там.

Тази публична личност е разказала на The Hill, CNN и The Daily Caller своите политически възгледи. През август 2016 г. той публикува „Никога няма да бъдете уволнен за подкрепа на Хилари“ за The Hill и Тръмп трябва да се обясни на поддръжници като мен за CNN. Авторът на Daily Caller е обширен.

Той се появява в Justice със съдия Jeanine Pirro, Mornings с Maria Bartiromo, The O’Reilly Factor с Bill O’Reilly, Your World с Neil Cavuto, Stuart Varney & Co., America’s News HQ и Fox & Friends.

Този човек участва в отразяването на 9 News за изборите в САЩ през 2016 г. в Австралия. Той е в BBC и Sky News. По същия начин той е съавтор. Те не слушат с Райън Джеймс Гирдуски.

Харлан Хил Нет Уърт

Този човек най-вероятно печели добре от професията си. Към 2021 г. нетната му стойност е 1,5 милиона долара.

Харлан Хил Съпруга, брак

По отношение на семейното си положение е женен. В резултат на това той се жени за Рейчъл Маца през октомври 2016 г. Рейчъл е организатор на събития във Вашингтон, окръг Колумбия. За съжаление, малко се знае за личния му живот. Той обаче си прекарва добре със съпругата си.

Популярни Публикации