Харизма Ехресман е намерена мъртва в Чикаго

Харизма Ересман , студент в Triton College, беше открит мъртъв в Чикаго, след като изчезна при странни обстоятелства. Към момента на смъртта си ученичката е била на 20 години. Смъртта й е обявена за убийство от съдебния лекар на окръг Кук, защото е била удушена и задушена. Харизма Ехресман беше открита мъртва в колата си в блок 5900 на улица Уест Айова, в района на Остин.

Харизма Ехерсман беше първата си година в училище за медицински сестри. Беше се записала в колежа Ривър Гроув, но го пазеше в тайна от приятелите си, тъй като искаше да ги изненада. Джефри Ересман, нейният баща, каза:

Тя искаше да може да каже: „Сама постигнах това“.Семейството на Харизма Ехресман набира средства, за да покрие разходите по погребението ѝ.

Харизма Ересман беше обявена за изчезнала, след като не успя да се появи на работа или да се свърже със семейството си, което беше необичайно. Харизма, според баща й, не е от хората, които биха избягали от вкъщи или прекарали нощта навън. Той заяви:

На 20-годишна възраст тя изпрати съобщение на майка си: „Мамо, отивайки на такова и това място, ще се върне след няколко часа.“

 Харизма Ересман

Изборът й на кариера не беше изненада, както каза баща й: Такава е тя; тя иска да помогне на другите. Винаги е искала да помага на другите.

Кати и Шийла Ересман, членове на семейството, създадоха кампания GoFundMe с цел събиране на средства за покриване на разходите за погребение. Към момента на писане кампанията е събрала повече от 780, което я доближава до целта от 000. Набирането на средства получи дарение от 00 от анонимен източник.

Бабата на Харизма Кати написа:

Благодарни сме на всички, които допринесоха с пари, време и молитви, за да ни помогнат да върнем дъщеричката ни у дома. Ние сме невероятно привилегировани да получим такова невероятно изливане на любов и подкрепа.

Докато се подготвяме да отбележим нейния живот, който приключи твърде рано, търсим хора, които могат да ни помогнат да осигурим на Charisma великолепния паметник, който тя заслужава.

Популярни Публикации