Хари Луис - Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Хари Луис е известен базиран в Гърнси YouTuber, продуцент на съдържание, интернет стриймър, влиятелен човек в социалните медии и предприемач. Този брилянтен YouTuber се нарича W2S в нацията. Според Wikipedia той също е член на Sidemen (група в YouTube). The Sidemen са британска група в YouTube, която създава видеоклипове на различни предизвикателства, комедии и видео игри.

Бързи факти

Пълно истинско име Харолд Кристофър Джордж Луис.
Известни имена Хари Луис.
Wroetoshaw.
Псевдоними W2S.
Дата на раждане 24 ноември 1996 г. (неделя).
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Място на раждане Гърнси.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Професия Youtuber, създател на съдържание, влиятелен човек в социалните медии, онлайн стриймър и предприемач.
Нетна стойност USD 6-7 милиона (приблизително).
Националност британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Стрелец.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Гимназия в Гърнси.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг

Възраст и ранен живот на Хари Луис

Хари Луис е роден в Гърнси на 24 ноември 1996 г. Пълното му име е Харолд Кристофър, Джордж Луис. Хари е на 25 години от рождената си дата (към 2021 г.). Нека ви кажа, че на 24 ноември Хари нарязва тортата си за рождения ден. Той също е добре известен като W2S и Wroetoshaw. Според разказите Хари и неговите братя и сестри са завършили гимназията в Гърнси. След това започва да се концентрира върху кариерата си в YouTube.

Височина и тегло на Хари Луис

Хари Луис е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Хари Луис

Нетната стойност на Хари Луис

Колко е нетната стойност на Хари Луис? Този велик човек изкарва солиден прехрана от онлайн бизнеса си в YouTube. Той също така генерира пари чрез стрийминг и комерсиални спонсорства. Сега Хари живее в Лондон, Англия, Обединеното кралство. Той е ентусиаст на превозни средства. Луис също си купи хромиран Range Rover Evoque, когато беше на 17 години. Сега го опакова отново със златно-хромирано покритие. Освен това той се сдобива с Lamborghini Gallardo. Освен това има сиво Ауди А4. Той води богат начин на живот. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Хари Луис се оценява на 6-7 милиона долара (приблизително).

кариера

Хари обича да прави новаторски филми. Луис, според докладите, стартира своя акаунт в YouTube на 26 юли 2012 г. В крайна сметка той започна да изпраща материали в своя канал. Той си партнира със Sidemen през 2014 г. (група в YouTube). Той се присъедини към групата като неосновател, според IMDb. Olajide JJ Olatunji (като KSI), Simon Minter (като Miniminter), Joshua Josh Bradley (като Zerkaa), Tobit Tobi Brown (като Tobjizzle или TBJZL), Ethan Payne (като Behzinga) и Vikram Vik Barn са другите членове на Sidemen ( като Vikkstar123).

В допълнение, Хари е добре известен със своите видеозаписи за игра в YouTube на поредицата спортни игри FIFA на Electronic Arts. Неговият официален канал в YouTube има около 16,3 милиона последователи към август 2022 г. Хари също така провежда онлайн излъчване на Twitch.

Приятелка и срещи с Хари Луис

С кого се среща Хари Луис? Хари е непредубедена личност. След като се присъедини към Sidemen, той стана известен (група в YouTube). Открихме, че Wroetoshaw, известен още като Хари Люис, е бил във връзка със сензацията в социалните медии Кейти Лийч след задълбочено проучване. Романсът им обаче не продължи дълго и двойката се разведе. Не само това, но името му е свързано със сензацията в Instagram Саша Апълтън. Въпреки това не можахме да открием никаква информация относно текущото му състояние на връзка или партньор. Ще актуализираме тази страница веднага щом получим информация относно любовния му живот.

Популярни Публикации