Хардик Джоши - Wiki, възраст, височина, съпруга, брак, нетна стойност

Хардик Джоши е маратски филмов и телевизионен актьор, най-известен с работата си в ежедневни опери и филми на маратхи. Когато дебютира в телевизионния сериал Raja Shivchhatrapati през 2008 г., този млад 33-годишен актьор получи много признателност от феновете на филма на маратхи.

Бързи факти

Пълно истинско име Хардик Джоши
Псевдоним Хардик, Хардик, Рана
Популярни за Неговите филми и телевизионни предавания на маратхи
език хинди, маратхи
Име на училище 1. Гимназия Kingjorg
2. Раджа Шиваджи Видялая, Мумбай.
образование Завършвам
колеж Колеж GN Khalsa
университет Университетът на Мумбай.
Зодия Паунд
Националност индийски
каста брамин
Възраст (към 2022 г.) 33 години.
Дата на раждане 6 октомври 1988 г
Място на раждане Мумбай
Сегашен адрес Мумбай
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 96 кг

Възраст и ранен живот на Хардик Джоши

Хардик Джоши беше роден на 6 октомври 1988 г в Мумбай. Хардик започва да мечтае за ярка професия през цялото си юношество, докато расте в мечтания град Мумбай. Но несигурен кой професионален път би бил най-подходящ за него, той преследва актьорството. Сега той е добре известен със своите актьорски способности. Преди това той каза в акаунта си в социалните медии, че е завършил началното си обучение в гимназията Kingjorg в Дадар, Мумбай. След това Хардик Джоши завършва средното си образование в Raja Shivaji Vidyalaya в Мумбай. Той посещава GN Khalsa College, който е сътрудник на университета в Мумбай.

Височина и тегло на Хардик Джоши

Хардик Джоши е висок 6 фута 0 инча . Тежи приблизително 96 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Хардик Джоши

Нетната стойност на Хардик Джоши

Колко е нетната стойност на Хардик Джоши? Hardeek преди това е закупил автомобил Mahindra Xylo и мотоциклет Royal Enfield през 2013 г. Сега обаче той печели повече от преди и е закупил луксозен автомобил Mercedes с повишената си заплата. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Хардик Джоши вече е около 12 крори INR.

кариера

Кариерата на Хардик тръгва нагоре през 2016 г., когато е избран за ролята на Рана Да в телевизионния сериал Tjuhyat Jeev Rangala. Той е работил в телевизионни сериали като Radha Hi Bawari, Asmita и много други. Той се появи в телевизионния сериал на Zee Marathi Tujhyat Jeev Rangala с актрисата Akshaya Deodhar, с която в момента е сгоден. Героят на Хардик Джоши Рана Да харесваше екранния герой на Акшая Анджали Патак в телевизионния сериал.

И сега, на 4 май 2022 г., и двете звезди превърнаха своята екранна любовна приказка в реалност, като обявиха годежа си. Хардийк също имаше видна роля като злодей във филма от 2017 г. Journey Premachi. Хардийк също се появява в малки части в сериали като Crime Patrol и Swapnachya Palikadale.

Съпруга и брак на Хардик Джоши

Коя е съпругата на Хардик Джоши? Както беше казано по-рано, Хардик ще се ожени за своята любовна партньорка, г-ца Акшая Деодхар. Що се отнася до Хардик и Акшая, и двамата се появиха в телевизионната програма Tujhyat Jeev Rangala. От 2016 г. до 2021 г. и двамата са работили по тази програма. Истинската им любовна история обаче започва през 2019 г., когато Хардик се влюбва лично в Акшая.

Те може да са публикували обща снимка след 2019 г., но са запазили връзката си скрита в тайна. Те наскоро удивиха цялата общност на Marathi Cinema, както и своите фенове, като публикуваха снимки на техния годеж. Хардийк и Акшая се сгодиха на 4 май 2022 г. и Хардийк може да бъде видян да целува ръцете на Акшая, след като си размениха годежните пръстени. Откакто новината за годежа на Хардийк се разпространи, всеки член на Marathi film пожела на двойката щастлив живот.

Популярни Публикации