Haqiem Rusli- Нетна стойност, биография, възраст, височина, кариера, приятелка

Хакием Русли беше роден на 16 юни 1998 г , в Малайзия. Малайзийска поп звезда, която стана известна, след като се появи в редица телевизионни певчески конкурси, включително Идола Кесил. Оттогава той има много успех със сингли като Segalanya. Той и Диди Астила станаха известни, след като се появиха в Idola Kecil. В Селангор, Малайзия, той посещава Sekolah Kebangsaan Sungai Serai.

Биография на Хакием Русли

Хакием Русли е известен поп певец. Той е един от най-известните хора, родени на 16 юни 1998 г. Haqiemis е един от най-богатите поп певци, родени в Малайзия. Той е и в списъка на най-популярните поп певци. Haqiem Rusli, който е на 21 години, е един от известните хора в нашата база данни.

Бързи факти

Пълно име: Хакием Русли
Първо име: Хакием
Фамилия: Русли
Професия: Поп певец
Дата на раждане: 16-юни-98
Място на раждане: Малайзия
Държава на раждане Малайзия
Рожден знак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки

Хакием Русли Нетна стойност

Той е един от най-богатите поп певци и един от най-известните поп певци. Нетното състояние на Хакием Русли е около 1,5 милиона долара към 2022 г.Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, той е красиво момиче с уникална и спокойна личност. Хакием Русли е 5 фута 5 инча висок и тежи около 52 килограма. Има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.

кариера

Той е многостранно талантлив и има широк спектър от интереси. Той придоби огромна популярност в социалните медии и е последван от много фенове. Неговият изключителен талант и отдаденост са основният ключ към нейния успех.

Haqiem Rusli Приятелка и запознанства

С кого се среща Хакием Русли? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той пази личния си живот скрит от другите. Той не е обект на никакви слухове или спорове.

Хакием се държи на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации