Hannah Ann Sluss в момента се среща с шампиона на Superbowl 2022 Jake Funk

Хана Ан Слъс , завършила бакалавър, разкри връзката си с играча на Лос Анджелис Рамс Джейк Фънк. В неделя първата отиде да види партньора си да играе срещу Синсинати Бенгалс. Тя сподели и много снимки на двамата на страницата си. Риалити личността носеше бомбър яке Rams във винтидж стил с подходящи бели ботуши. Тя украси чантата си с номера на фланелката на Фънк – 34 – в знак на подкрепа. Двойката имаше много поводи за празнуване, след като Лос Анджелис Рамс спечелиха шампионата на НФЛ през 2022 г. с победа с 23-20.

На колко години е Хана Ан Слъс?

Участничката в риалити шоуто Ерген е на 25 години. Нейният метеоритен възход започва през 2014 г., когато се състезава в конкурса Мис Тенеси. Тя продължи да се състезава в конкурси през следващите години, завършвайки като втора подгласничка през 2015 г. През 2017 г. тя дойде на четвърто място, а през 2018 г. беше обявена за първа подгласничка на конкурса.

 Хана Ан СлъсСлед опита си от конкурса тя започна да споделя свои снимки в Instagram, създавайки кариера на модел. Тя беше обявена за момиче от корицата на списание JVN през септември 2016 г. Sluss се състезаваше в 24-ия сезон на The Bachelor, борейки се за любовта на Peter Weber. Въпреки че Вебер й предложи брак на финала на сезона, двамата се разделиха скоро след снимките. Уебър описва раздялата си със Sluss като трудна, цитирайки следните причини:

Хана Ан е най-прекрасният човек, когото някога ще срещнете; нищо в нея не е фалшиво. … Това е 100 процента истинско, това е тя. Знаейки, че ще я нараня, ме разкъса напълно и известно време след това не бях добре, но вече всичко е в миналото и ние продължаваме напред.

 Хана Ан Слъс

Освен че е риалити звезда и участник в конкурс за красота, тя също участва в музикалния видеоклип на Крис Лейн за I Don’t Know About You. Тя също има собствен акаунт в YouTube, където започна да продуцира видеоклипове преди четири месеца. Сега тя има почти 20 000 абонати. Hannah Ann Sluss в момента е модел на пълен работен ден и влиятелен човек в социалните медии. Според нейния профил в Instagram страницата й е свързана с прости рецепти, коледна украса и реалния ми живот.

Популярни Публикации