Ханк Симерс - Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера, националност

Ханк Симерс изглежда е истинската любов на Мелания. Ръководител на охраната в Тръмп Тауър, предпочитаната резиденция на Мелания Тръмп, а не Белия дом. Той е предполагаем партньор на Мелания Тръмп. Слуховете за първи път се появиха през 2017 г., че първата дама Мелания Тръмп има връзка с Хенри Ханк Симерс, служител по сигурността на Tiffany’s в Trump Tower. Включете се, за да научите повече за Ханк Симерс Биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ханк Симерс
Псевдоним Ханк
Известен като Говори се, че има връзка
с Мелания Тръмп
Възраст 26-годишен
рожден ден хиляда деветстотин деветдесет и пет
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 58 кг (128 паунда)
Измервания на тялото прибл. 43-32-38 инча.
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 8 (САЩ)
приятелка Франческа
деца (3) Кристал и Трей
Съпруга/съпруга Разведена
Нетна стойност прибл. K (USD)
Хоби N/A
Марки N/A

Ханк Симерс Биография, възраст и националност

Кой е Ханк Симерс? Трей е роден през 1995 г. и сега живее в Кингсланд, Джорджия. В момента е на 26 години. Самоличността на баща му и майка му е неизвестна. Той все още има братя и сестри. Що се отнася до образованието, той има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ханк Симерс? Той е висок 5 фута 7 инча. Тежи приблизително 58 кг (128 фунта). Размерите на тялото му са 43-32-38 сантиметра.  Ханк Симерс

Ханк Симерс позира за снимка Източник: Google

Нетната стойност на Ханк Сиймърс 2022 г

Каква е нетната стойност на Ханк Симерс? Основният му източник на доходи е Ханк Джоб. Очаква се нетното състояние на Ханк Сиймърс да бъде над 20 000 долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Официалната титла на Siemers е вицепрезидент на Tiffany & Co. за глобална сигурност на дребно, но той е нещо повече от човекът, който стои на стража на главния вход. Според докладите това е много нова промоция скоро след встъпването в длъжност на Тръмп. Завършил е университета Сейнт Джон с бакалавърска степен по наказателно правосъдие. По време на своята 27-годишна кариера в управлението на загуби Ханк не само бе издигнат до вицепрезидент, но също така заемаше ръководни позиции в Barnes & Noble, Pergament Home Centers и Caldor.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Ханк Симерс? Той е съпруг и родител. Той се жени през 1995 г. и живее в Кингсланд, Джорджия, с майка си Франческа и малката им дъщеря. Освен това той е баща на две близначки, Кристал и Трей.

Факти

  • Трей е роден през 1995 г. и живее в Кингсланд, Джорджия, с майка си Франческа и малката им дъщеря.
  • Трей пожела честит рожден ден на баща си във Facebook на 23 август 2019 г., надписвайки моментна снимка на баща си във FaceTime, не знам какво точно се случи тук, но най-много честит рожден ден. съвършено живо същество, обожавам те.
  • Той прекарва много време в платформи за социални мрежи.

Популярни Публикации