Хана Стокинг- Биография, възраст, височина, гадже, нетна стойност, TikTok, кариера

Хана Стокинг е модел и интернет знаменитост от Съединените щати. Хана Стокинг също е водеща на Mindie, чат шоу в YouTube Music. Разгледайте повече за Wiki на Hannah Stocking, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност, TikTok

Бързи факти

Пълно име Хана Стокинг
Дата на раждане 4 февруари 1993 г
Възраст 28 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 10
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия Интернет личност
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 64 кг
Семейно положение единичен
Разделям Клей Томпсън
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата кафяво
Националност американски
образование Доминикански университет в Калифорния
баща Джон Стинг
Майка Холи Стинг
Братя и сестри (едно) Руби
Facebook Хана Стокинг във Facebook
Twitter Туитър на Хана Стокинг
Youtube Хана Стокинг Youtube
Instagram Instagram на Хана Стокинг
Седмица Hannah Stocking Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Хана Стокинг, възраст, семейство

Хана Стокинг е на 28 години в момента. Тя е родена в САЩ на 4 февруари 1992 г. Нейното родно място е донякъде объркващо, тъй като Wikipedia изброява родното й място като Лос Анджелис, Калифорния, но по-късно тя се премества в Ашланд, Орегон. Други доклади обаче просто са изброявали нейния дом, а не нейното мигрирало местоположение и обратно.

Той обаче е предимно от Съединените щати. Джон Скинг е името на баща й, а Холи Стинг е на майка й. Тя е израснала с Руби, нейната по-голяма сестра. По същия начин тя спомена, че е от гръцко, арменско и унгарско наследство и че първоначалното й фамилно име е Siagkris.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Хана Стокинг? Зашеметяващата Hannah Stocking има красиво и приятелско отношение, както и стегнато тяло. Тя е висока около 5 фута и тежи около 64 килограма. По същия начин тя има зелени очи и тъмна коса. Въпреки това, няма точни подробности за размера на тялото й.

  Хана Стокинг

Хана Стокинг с най-добрата си приятелка Източник: Instagram

Социална медия

Хана Стокинг е популярна в платформи за социални мрежи като Instagram, Twitter и Facebook. Тя е натрупала значителна база от фенове на своите страници в социалните мрежи. По същия начин тя има около 265,8 хиляди последователи в Twitter, около 2,3 милиона последователи във Facebook и приблизително 18,2 милиона последователи в Instagram. Освен това тя има 7,42 милиона зрители на страницата си в YouTube.

Нетната стойност на Хана Стокинг 2022 г

Каква е нетната стойност на Hannah Stocking? Работещото съществуване на квалифицираната Хана Стокинг като интернет звезда й осигури добър живот. Благодарение на богатството си, тя е успяла да се наслади на луксозен начин на живот. Смята се, че нейното нетно състояние е около 3 милиона долара към октомври 2022 г . Тя обаче не е обсъждала публично автомобила или къщата си в медиите

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на личния живот на Хана Стокинг, тя започва кариерата си като знаменитост в социалните мрежи във Vine, където споделя първото си видео във Vine, наречено Как момичетата реагират на момчета срещу момчета. Как мъжете реагират на момичетата, на 11 август 2013 г. Тогава тя се появи във видеото She’s Out of Her Mind на Blink-182 заедно с Lele Pons и Vale Genta. Тя също се появи като Анна в Boo 2 на Тайлър Пери! Хелоуин на тема Madea. След това тя подкрепи E! Новини за тяхното отразяване на наградите Грами за 2017 г., където тя се появи в Отброяване до червения килим: наградите Грами за 2017 г. с Джента.

По същия начин тя стартира своя едноименен канал през 2016 г. и пусна първия си видеоклип, Catching a Cheater, на 99 декември 2016 г. През декември 2017 г. тя се появи като гост-звезда заедно с Леле Понс на конвенцията Vidxb в Дубай, където те обсъждаха как да постигат успех като мултимедийни артисти. Тя стартира своя канал в YouTube с научнообосновани видеоклипове и оттогава получи спонсорство на марката от компании като Google и FIFA през 2018 г. Освен това тя се появи в официалното текстово видео за Poo Bear, Джъстин Бийбър и сингъла Hard на Jay Electronica 2 Face Truth, в който участва и Pons, през април 2018 г. През юни 2018 г. тя използва своя изследователски опит още веднъж, за да дебютира нова серия с инструкции, The Science of Beauty, на новия уебсайт на IGTV на Instagram. Тя също има собствен магазин за стоки, LIL SHOP.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Хана Стокинг? Новото състояние на връзката на Хана Стокинг не е известно. Тя може да е във връзка или необвързана. Хана беше в партньорство с Ондреаз Лопес до февруари 2021 г. Въпреки това се разпространиха слухове, че той поддържа романтична връзка с 14-годишно дете, което накара двойката да се раздели. Тя често е приятелка с Адам Уахид и често споделя видеоклипове с него.

Това е объркващо, защото тя не е казала много относно състоянието на връзката си. Тя обаче продължава да споделя видеоклипове на бившия си Туан, но не е ясно дали се е помирила с него или не. Тя все още не се е омъжила, няма деца и в момента е фокусирана върху работата си.

Факти

  • Хана Стокинг е модел и интернет знаменитост от Съединените щати.
  • Хана Стокинг също е водеща на Mindie, чат шоу в YouTube Music.
  • След това тя се появи във видеото She’s Out of Her Mind на Blink-182 заедно с Lele Pons и Vale Genta.

Популярни Публикации