Хана Палмър- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Хана Палме r е известен модел, Instagram звезда, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Съединените американски щати. Хана Палмър е известна преди всичко със своите невероятни фотосесии с горещи модели.

Бързи факти

Пълно име: Хана Палмър
Дата на раждане: 18 май 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: модел
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 400 хиляди щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Прескот, Аризона
Националност американски
Религия християнството
Майка Ейми Палмър
Братя и сестри (един)

Биография на Хана Палмър

Хана Палмър е родена на 18 май 1998 г. като Хана Козет Палмър. Тя влезе в този свят в Прескот, Аризона, Съединените американски щати. Към момента на писане тя е на 23 години и е с американска националност. По същия начин тя е християнка и носи зодия Телец.

Продължавайки към членовете на семейството й, самоличността на баща й е неизвестна. Баща му, от друга страна, е бизнесмен, а майка й Ейми Палмър е домакиня. По същия начин тя има по-малка сестра, чиято самоличност е неизвестна.
По отношение на образованието тя посещава и завършва гимназия Prescott. По същия начин тя учи в „Университета на Аризона“. Освен това тя участва в „Академия Пенроуз“, училище за красота, разположено във Финикс, Аризона.Височина и тегло на Хана Палмър

Хана е гореща и красива дама, която е увеличила размерите на тялото си. Тя се ангажира да поддържа форма и извито тяло като модел. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 8 инча или 1,73 метра и тежи приблизително 58 килограма или 128 паунда. Действителните й измервания на тялото, от друга страна, липсват. Освен това моделът има руса коса и зашеметяващи сини очи.

кариера

Докато посещава Penrose Academy, тя се влюбва в моделирането и модната индустрия. В резултат на това тя започва кариерата си на модел, като качва снимки в социални медийни платформи като „Instagram“. Тя беше насърчена да опита като модел за едно от най-престижните списания за мъже, „Maxim“, след като снимките й привлякоха широко внимание. В резултат на това тя избра да участва в конкурса за момичета от корицата на списание Maxim.

Тя завърши на 34-то място в състезанието. Участието й в състезанието издигна нейния профил. Сред марките, с които е подписала, са часовници „KO“, „Bang Energy“ и „Manscaped“. Освен това тя започва да работи като модел за утвърдени фотографи като Larisa Elaine и Milian Eyes. Палмър е била модел за известни модни лейбъли като „Fashion Nova“ поради невероятните си способности за моделиране и красота.

Кариерата на Хана Палмър в социалните медии се развива, когато тя започва да работи с известни фотографи и дизайнерски лейбъли. Нейният акаунт в Instagram, който се състои предимно от изображения с бикини, в момента има повече от 2,1 милиона последователи.

Освен че е активен в платформи за социални медии като „Twitter“ и „Instagram“, Палмър е член на „Patreon“, платформа за съдържание, базирана на абонаменти, която позволява на създателите на съдържание и звездите на социалните медии да управляват свои собствени бизнеси със съдържание, базирано на абонамент . Моделите и артистите могат да предлагат специални услуги на своите абонати чрез сайта. Страницата на Хана Палмър в Patreon предлага опции за месечно членство, вариращи от до 0.

Членството дава достъп не само до нейния поток в Patreon, но и до нейния таен акаунт в „Snapchat“. Палмър също допринася за популярното фотографско приложение за смартфони „VSCO“, което позволява на потребителите да заснемат изображения и да ги редактират с различни инструменти за редактиране. Палмър се стреми да бъде един от най-разпознаваемите модели в Америка. Тя също желае да работи в модната и козметичната индустрия и да започне собствен бизнес.

Нетната стойност на Хана Палмър

Като успешна личност в социалните медии, тя е натрупала значително богатство. Според wiki сайтове тя в момента печели около 400 хиляди щатски долара от кариерата си на модел.

Хана Палмър Гадже, Запознанства

Известният моден модел е общителна личност, която обича да общува с връстниците си. Тя обаче пази личния си живот и връзката си в тайна от пресата. Според акаунтите й в социалните медии тя не излиза с никого от 2022 г.

Популярни Публикации