Хана Хиралдо и Кайл Маси все още ли са заедно?

Хана Хиралдо е най-малкото дете на известния певец Pat Benatar и китариста Neil Giraldo. Като дъщеря на толкова известни родители, тя привлече значителен обществен интерес. Тя е и актриса, чиито роли в „Уличен бой със смъртта“, „Културен шок“, „Граф Монте Кристо“ и др.

Американският актьор Кайл Маси беше бивше гадже на Хана. Те бяха смятани за хубава двойка и бяха заедно от няколко години. И така, в днешния материал, нека научим за любовника на Хана Хиралдо и тяхната завладяваща романтика.

Бяхме заедно три години

Хана и Кайл започнаха да се срещат през 2017 г. и бяха доволни. Освен това двойката никога не се поколеба да демонстрира химията си публично. На рождения ден на Кайл през 2018 г. актрисата и звезда от Instagram туитна снимка с тогавашния си приятел заедно със сладък коментар, изразяващ нейното възхищение.
В края на 2018 г. Кайл и приятелката му бяха наблюдавани да се разхождат заедно. Изглеждаше, че двойката има силна връзка, но след три години заедно те избраха да се разделят.През декември 2020 г. актрисата обяви раздялата си с любовника си чрез публикация в Instagram. Говореше се, че тя и Кайл са избрали да се разделят. Тя също пожела на актьора всичко най-добро в бъдещите му начинания.

Освен любовната връзка, бившата двойка са и близки приятели и са си сътрудничили в множество проекти. Хана например се появи в клипа на бившия си приятел.

Хана Хиралдо и Кайл Маси

Вече са продължили живота си

Хана и бившият й партньор продължиха живота си след раздялата. След раздялата им бившият приятел на Хана Хиралдо изглежда не се среща с никого и вероятно се е съсредоточил върху професията си.

Изглежда, че Кайл Маси съсредоточава усилията си върху утвърждаването си като доставчик на съдържание. Освен това той е добре известен актьор, който е участвал в телевизионните предавания Mellennials (2021) и Dutch (2021).

Атрактивната актриса също се чувства добре и се радва на живота максимално. В допълнение към работата си като създател на съдържание в Instagram и YouTube, тя се е посветила на своите актьорски задачи. Напоследък се появява във филма „Властелинът на улиците“ (2022). Освен това три от нейните филми, Insta Famous, Kelly’s Campers и Street Death Fight, са в предпродукция.

През март 2019 г. бившата звезда на Disney беше съдена за това, че е изпратила на тринадесетгодишно момиче серия от порнографски текстове, видеоклипове и снимки. Актьорът беше съден за минимум 1,5 милиона долара.

Освен това той отхвърля обвинението чрез своя адвокат Лий А. Хътън III няколко дни след завеждането на делото. През 2021 г. Кайл Маси не успя да се яви за обвинението си. Съдия от щата Вашингтон издаде заповед за арест на знаменитостта в размер на 100 000 долара, след като тя не се яви два пъти за обвинение.

Хана Хиралдо и Остин Гън излизат ли?

Наскоро Хана Хиралдо работи в телевизионната програма Relatively Famous: Ranch Rules. През това време се говореше, че Хана и нейният колега Остин Гън се срещат. Феновете несъмнено са наблюдавали процъфтяващата химия на предполагаемата двойка, но никой не е направил официална забележка относно състоянието на връзката им.

Освен това, слуховата двойка е запазила личния си живот в тайна. Следователно стана по-трудно да се потвърдят слуховете. Освен това има любовен триъгълник, включващ друга актриса - Тейлър Хаселхоф.

Освен това нито Хана, нито Остин са публикували снимки на другия в социалните медии. Така че е възможно те да са просто приятели. Надяваме се, че те ще разкажат своя разказ в следващите дни.

Въпреки това, актрисата живее живот, който много хора пожелават поради нейната популярност и богатство. Хана Хиралдо и бившият й приятел вече са прекратили връзката си. Надяваме се, че тя ще разкаже повече за новата си романтична връзка в бъдеще. Пожелаваме на дъщерята на Пат Бенатар и Нийл Хиралдо проспериращ и щастлив живот.

Популярни Публикации