Хана Ферие - Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, религия

В развлекателната индустрия, Хана Ферие е добре известно име. Тя е добре известна като телевизионна риалити звезда и главна стюардеса на яхта. Австралийската риалити звезда, която участва в шоуто Below Deck Mediterranean, натрупа огромна база от фенове. Шоуто е разклонение на родителския сериал Below Deck. Тя обаче напусна шоуто след пети сезон. Научете повече за Hannah Ferrier Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Хана Ферие
Псевдоним Хана
Известен като ТВ звезда
Възраст 35-годишен
рожден ден 23 ноември 1986 г
Родно място Сидни, Австралия
Зодия Стрелец
Етническа принадлежност австралийски
Националност австралийски
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото 24-28-35 инча
Размер на чашката на сутиена 33 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6
Гадже/Среща Исак Хъмфрис
Съпруг N/A
Нетна стойност 600 000 долара
Марки N/A
Хоби готвене

Коя е Хана Ферие?

Хана Ферие , знаменитост от риалити шоу в Австралия, е роден на 23 ноември 1986 г. в Сидни, Австралия. Хана беше много открита за семейната си история. Не успяхме да получим информация за родителите й, включително техните имена. Хана, от друга страна, е родена в семейство, вдъхновено от мореплаването, и преживява трагедия, когато е на пет години, пет години след като губи по-големия си брат, който е на десет години. Тя е на 35 години към 2022 г.

Образование на Хана Ферие

Що се отнася до образованието й, тя е посещавала държавно училище в Сидни, преди да напусне на тринадесетгодишна възраст, за да продължи работата по свой избор. Хана, от друга страна, получи необходимите квалификации и сертификати, за да стане главна стюардеса. Тя беше на работа повече от осем години.Колко висока е Хана Ферие?

Хана е християнка, родена под знака на Стрелец. Тя е от коренно австралийско потекло и има австралийско гражданство. Тя е направила тялото си във форма и здраво с височина от 5 фута 6 инча (1,67 м) и тегло от 55 кг. Измерванията на тялото на Хана са 24-28-35 инча и тя е в страхотна форма. Нейните тъмнокафяви очи и руса коса допринасят за очарователния й вид.

  Височината на Хана Фериер

Хана Ферие (Източник: Instagram)

Как Хана Ферие преследва кариерата си?

Хана се бори в живота си и постигна слава, въпреки че започна професионалния си живот като сервитьорка. Тя презираше живота на своята сервитьорка и се чувстваше изключена. Работила е като продавач в ИТ и телекомуникации в продължение на седем години в родния си град Сидни, като бавно си проправя път нагоре по кариерната стълбица. Хана смяташе да напусне зоната си на комфорт, като работи като продавач от 9 сутринта до 5 следобед. След това се премества в Европа, където прекарва пет години, работейки по средиземноморските яхтени обиколки. Продължавайки напред в борбата си, Хана решава да опита за Съединените щати, но остава само три месеца, преди да се върне в Европа, тъй като й липсва по-спокойният европейски начин на живот.

Хана беше единственият герой, който се появи във всичките пет сезона на шоуто, но тя напусна след петия сезон. Тя разкри причината за напускането си от шоуто в интервю за Entertainment Tonight на 2 юни 2020 г. Тя заяви, че се чувства принудена да преследва кариера в яхтинга. По същество тя иска да научи повече за себе си. Тя напусна шоуто, според нея, и се носят слухове, че е уволнена.

Социална медия

Хана придоби популярност и в сайтовете за социални мрежи. Тя има значителни последователи в Instagram (@hannahferrier234), с приблизително 627 000 последователи. По същия начин тя публикува снимки от екзотични места там. Тя също има значителни последователи в Twitter (@hannahferrier_), със 140,6 хиляди последователи. По същия начин официалната й страница във Facebook има 89 хиляди фенове.

Кой е съпругът на Хана Фериер?

В личния си живот Хана не е омъжена. В момента тя има връзка с баскетболиста Исак Хъмфрис. Те вече са в романтична връзка и споделят свои снимки с феновете си в Instagram. Двойката се срещаше от средата на 2018 г., но наскоро се разделиха. В момента тя се среща с частен мъж на име Джош, който предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите. На 26 октомври 2020 г. тази двойка роди дъщеря на име Ава Грейс Робъртс. Освен това на 14 януари 2021 г. тя най-накрая разкри снимката на Джош чрез своя акаунт в Instagram.

Нетната стойност на Хана Фериер за 2022 г

Тя не само постигна слава, но и натрупа голяма сума пари. Известна с австралийското риалити шоу Below Deck Mediterranean, където тя беше един от най-добрите членове на екипажа на 150-футовата яхта на спин-оф сериала Bravo, тя печели около до хиляди на година. Към 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на 600 000 долара .

Популярни Публикации