Хана Фериър и Джош Робъртс се ожениха на лодка на специална церемония

Хана Ферие , бивша средиземноморска звезда под палубата, се омъжи за Джош Робъртс в събота, 26 март 2022 г., на високопоставена сватба на лодка на северните плажове на Сидни. Булката отиде по пътеката в традиционна бяла булчинска рокля на Velani, докато младоженецът избра да почете шотландския си произход, като облече традиционен червен кариран килт. Актрисата обяви годежа си с Робъртс в Instagram през януари 2021 г., като написа:

Okkkkk… Той най-накрая пристигна. Официален акаунт в Instagram [sic]. Обожавам те, бебе x.

Фериер разкри преди месец годежа си с Робъртс, от когото има 14-месечна дъщеря Ава Грейс. Дъщеря им облече прекрасна малка цветна корона като една от двете цветарки на сватбата.Повече информация за връзката и брака на Хана Фериер и Джош Робъртс.

След като бяха заедно две години, възпитаникът на Браво и дългогодишната шефка на Below Deck се сгодиха за Робъртс през ноември 2020 г. Двойката обяви годежа си само седмици след раждането на дъщеря им Ава Грейс. Ферие описва подробно пътуването на двойката в сватбената си реч, разкривайки, че тяхната любовна история е започнала в кръчма в Сидни, след като тя приключи снимките на Below Deck Mediterranean, сезон 4.

 Хана Ферие

Изпихме чаша вино, след това излязохме на вечеря на следващата вечер и след това се срещнахме за напитки след състезанията следващата вечер. И тогава ние основно прекарахме седем дни, виждайки се всеки ден за нещо различно.

Тя каза също, че когато са възнамерявали да прекарат една вечер разделени, в крайна сметка са гледали една и съща телевизионна програма и са си разменяли съобщения за това през цялото време. Робъртс не знаеше, че тя участва в риалити програма, но това нямаше значение. Той каза на E! Новини:

Вярвам, че тя до голяма степен е това, което е в програмата, казва тя, но това очевидно е изпълнение.

Не беше лесно за двойката да бъдат родители на малко момиченце, докато все още организираха сватба. Ферие смята дните си за забързани, казвайки:

Имахме катастрофален сватбен организатор, който пое сватбата ни и след това не направи нищо през следващите шест седмици. Така че цялата сватба беше уредена през последните четири седмици.

 Хана Ферие

Тя също така каза, че съпругът й иска да намали подготовката за сватбата, тъй като не са имали много време, но тя не иска да се откаже от идеалната им сватба. За щастие, тя намери нов организатор и чистият им стремеж да уредят нещата подобри сватбата.

Каролайн, местен празник, наблюдаваше сватбената церемония на двойката, която Ферид описа като прекрасна.

Тя е топла и мила, но разбира и чувството ни за хумор. Това и избягване на строга церемония. Вярвам, че думите „маргарита“ и „текила“ се появяват два пъти в речта й, преди да се омъжи за нас.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хана Ферие (@hannahferrier234)

Ферие беше уволнена от Below Deck Mediterranean след пети сезон през 2013 г. и тя продължи да се концентрира върху романа си с Робъртс и пътя си към родителството.

Популярни Публикации